Crayons des Jardins

469 followers
·
154 following
Brest  ·  Crayons des Jardins Garden design BREST_Finistère Hugo Campion concepteur d'extérieurs
Crayons des Jardins
More ideas from Crayons
Mirror House | OpenBuildings

Article source: MLRP Mirror House at Copenhagen Central Park Danish-American based architects MLRP has transformed an existing graffiti-plagued playground structure to an inviting and reflective pavilion as part of the new Interactive Playground .

The original Davies Street house was built in the 1980’s and comprised of low ceilings and dark, compartmentalized spaces. Studiofour used strategic replanning of the ground floor, the addition of a first floor, and the integration of the interior with two new courtyards, to create a house that is now flooded with light, fresh air and aspect. The buildings program has been exposed to varying levels of interaction with the surrounding landscape, both immediate and beyond.

The original Davies Street house was built in the 1980’s and comprised of low ceilings and dark, compartmentalized spaces. Studiofour used strategic replanning of the ground floor, the addition of a first floor, and the integration of the interior with two new courtyards, to create a house that is now flooded with light, fresh air and aspect. The buildings program has been exposed to varying levels of interaction with the surrounding landscape, both immediate and beyond.

mât rivara comatelec

mât rivara comatelec

Contemporary retreat located in the Sahyadris, Mumbai, India, designed in 2017 by Khosla Associates.

Contemporary retreat located in the Sahyadris, Mumbai, India, designed in 2017 by Khosla Associates.

1000+ images about Hardscape on Pinterest | Landscape architecture ... #landscapearchitecturepark

1000+ images about Hardscape on Pinterest | Landscape architecture ... #landscapearchitecturepark

vaste jardin verdoyant avec dalles béton

vaste jardin verdoyant avec dalles béton

Outdoor, Trees, Side Yard, Back Yard, Boulders, Grass, Walkways, and Wood Fences, Wall The master bedroom was raised and cantilevered so as not to disturb the mature oak tree roots. Boulders are used as steps to the lawn.

Outdoor, Trees, Side Yard, Back Yard, Boulders, Grass, Walkways, and Wood Fences, Wall The master bedroom was raised and cantilevered so as not to disturb the mature oak tree roots. Boulders are used as steps to the lawn.

Waverley Residence / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects

Waverley Residence / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects

Татьяна Маслова

Татьяна Маслова

Winnwood Residence | 5G Studio Collaborative; Photo: Photographer | Archinect

Winnwood Residence | 5G Studio Collaborative; Photo: Photographer | Archinect

Réhabilitation et résidentialisation de 80 logements - Aménagement des espaces extérieurs | gautier_conquet

Réhabilitation et résidentialisation de 80 logements - Aménagement des espaces extérieurs | gautier_conquet