Cabane perchée

How a treehouse should be framed. Fully supported by the tree, not the ground

Archus pin

Glowing trees light up walkway.Nice idea to regain this usually lost space as a creative looking public space.

Pavilion Exhibition canasta varillas sucesion medio circulo

Designed and constructed by students from the College of Architecture, Kuwait University, PAVILION is an architectural design exhibition that is.

Project office BOB by Galina Lavrishcheva, via Behance

Project office BOB by Galina Lavrishcheva, via Behance great ceiling design with color modern look unique modern track lighting commercial space design

Anyang Art Park, Anyang, Korea

enochliew: Anyang Art Park photographed by Colin Roohan & Kim Jaehoon Stairs, ramp and amphitheatre merged into one.

L’arbre de Flonville is a metal tree created by British designer Samuel Wilkinson in collaboration with Swiss designers Oloom.

L’arbre de Flonville by Oloom & Samuel Wilkinson

L’arbre de Flonville is a metal tree created by British designer Samuel Wilkinson in collaboration with Swiss designers Oloom.

XSarchitecture vs XL furniture - worapang manupipatpong

XS architecture vs XL furniture by Worapong Manupipatpong

how the notion of architecture can influence furniture design. Xs-architecture vs Xl-furniture by Worapang-Manupipatpong.

Narita Airport Wayfinding System by Nikken Sekkei

Narita Airport Wayfinding System by Nikken Sekkei

Airport Signs, Signage Systems, Running Track, Sign System, Airports, Designs, Indoor, Parking Lot, Enterprise Architecture

Seating installation in UC Berkeley's art museum, up through April 2012...

Sweet Social Seating in Berkeley Art Museum

BAMscape is a free-form seating environment commissioned by the Berkeley Art Museum/Pacific Film Archive. Installed for a 2 ½ year duration, BAMscape provides a new centerpiece within the museum’s large square foot ce.

Escale Numérique wifi and high-speed internet station on the Rond Point des Champs-Elysées. Visit the slowottawa.ca boards >> http://www.pinterest.com/slowottawa

Called Escale Numérique (or Digital Break), the new Wi-Fi hotspot is a green-roofed pit-stop at the busy corner of Rond-Point des Champs-Ely.

2013 Healthcare Interior Design Competition . Multiple Sclerosis Center at Swedish Neuroscience Institute . #seattle #washington #callison

2013 Healthcare Interior Design Competition - Multiple Sclerosis Center at Swedish Neuroscience Institute, WA by Callison

Spring / Joey Ho Design. Spring is a newly established learning center for children with the aim to help them achieve their development and learning potential during the crucial growth years. hroughout the centre, fairy tale-like cliches gave way to a neutral palette of white, light green, pastel blue and wood, with a few touches that bring back happy childhood memories. The tree houses and swings in the cafe are inspired by the outside greenery.

Gallery of Spring / Joey Ho Design - 1

For once, it's not an Hiroshige nor an Hokusai print which is brillant! This one is by TSUCHIYA Kouitsu (1870-1949), Japan 土屋光逸

Katshushika Hokusai For once, it's not an Hiroshige nor an Hokusai print which is brillant! This one is by TSUCHIYA Kouitsu Japan 土屋光逸

Lawrence Kwok: TEDx Set Design

Lawrence Kwok: TEDx Set Design [nz] cheap and easy way to set boundaries, yet highlight important items

Pinterest
Search