délicieuse!

Pizza Margherita Grilled Cheese

Tomato Basil & Spinach Chicken Spaghetti – healthy, light, Mediterranean style dinner, packed with vegetables, protein and good oils.

Tomato Spinach Chicken Spaghetti

Tomato Basil & Spinach Chicken Spaghetti –Mediterranean style dinner, packed with vegetables, protein and good oils. I'd use Zoodles instead but looks good!

Maybe with tomato sauce, pesto sauce, and fresh mozzarella?

Pizza Margherita Grilled Cheese

SPAGHETTI DE COURGETTE AU PESTO, TOMATES RÔTIES, MOZZARELLA ET CROÛTONS | christelleisflabbergasting.com

Spaghetti de courgette au pesto, tomates rôties, mozzarella et croûtons

Big Diabetes Free - Spaghetti de courgette au pesto, tomates rôties, mozzarella et croûtons - Doctors reverse type 2 diabetes in three weeks

Crumble de butternut au chèvre

Crumble de butternut au chèvre

Faites revenir une boite de pois chiches en conserve dans une grande poêle avec de la crème de noix de coco, une bonne dose de curry, du sel et du poivre. Pendant ce temps, faites cuire du riz complet. Dans vos assiettes, servez une dose de riz nature et versez dessus le mélange curry-pois chiches. Ajoutez un peu de coriandre. Réconfort immédiat !

Green chickpea + coconut curry with swiss chard! Wow this was delish. Except I didn& notice until later it was 6 servings. My husband and I ate the whole thing. Over purple sticky rice.

Garlic Roasted Potato, Spinach, and Egg Salad

Garlic Roasted Potato, Egg, and Spinach Salad

GF DF Garlic Roasted Potato, Spinach, and Hard Boiled Egg Salad [Late Spring/Late Autumn/Early Winter]

CURRY DE POIS CHICHES AU LAIT DE COCO (Pour 6 P : 550 g de pois chiches, 100 g de poivron rouge, 1 gros oignon, 1 courgette, 1 tomate, 1 gousse d'ail, 40 cl de lait de coco, 1 c à s de pâte de curry, 1/2 c à c de gingembre frais râpé, 1/2 c à c de curcuma, 1/2 c à c de piment doux, coriandre ou persil frais, poivre/sel)

CURRY DE POIS CHICHES AU LAIT DE COCO (Pour 6 P : 550 g de pois chiches, 100 g de poivron rouge, 1 gros oignon, 1 courgette, 1 tomate, 1 gousse d'ail, 40 cl de lait de coco, 1 c à s de pâte de curry, 1/2 c à c de gingembre frais râpé, 1/2 c à c de curcuma, 1/2 c à c de piment doux, coriandre ou persil frais, poivre/sel)

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