Cooking times for the perfect steak

Cooking times for the perfect steak

We have all at some time or another over or under cooked a piece of steak. These guidelines will help you get it just right every time. Enjoy, Mandy Cooking the perfect steak can be a challenge,

DIY honey pearls.  Great for garnish!  Definitely need to try this!  :)

HONEY CAVIAR PEARLS cup water cup honey 2 grams agar-agar Vegetable oil, chilled (about 2 cups) Cold water (about 2 cups)

Coral Tuile...!!! water...........................80 g oil................................30 g flour.............................10 g coffee extract...........1 drop salt.................................QS food colouring...............QS 1. mix all the ingredients. 2. heat up a non-stick frying pan without oil. 3. pour a table spoon of the mixture into the pan. 4. cook for a few minutes until you don't see the bubbles. 5. remove from the pan and drain on paper towels. #patissier…

These incredibly delicate Tuile cookies can be molded into multiple designs and used as a decorative garnish for elegant desserts.

Envie d’épater vos convives avec un petit plus qui va rendre vos assiettes « gastronomiques » ? Voilà de fines tuiles dentelles de pain qui viendront décorer vos plats. J’ai découvert cette recette par hasard sur le site Assiettes gourmandes (que je ne connaissais pas mais que j’ai mis direct en favori car les plats donnent très …

Envie d’épater vos convives avec un petit plus qui va rendre vos assiettes « gastronomiques » ? Voilà de fines tuiles dentelles de pain qui viendront décorer vos plats. J’ai découvert cette recette par hasard sur le site Assiettes gourmandes (que je ne connaissais pas mais que j’ai mis direct en favori car les plats donnent très …

Spherification popping boba

How juice boba are made (molecular gastronomy; with hands on project to try) Spherification popping boba

Molecular gastronomy and Dysphagia - exploring the possibility of improving the ways people with dysphagia eat using molecular gastronomy ~ http://jeanetteshealthyliving.com

Using Molecular Gastronomy for Dysphagia Recipes

Molecular gastronomy and Dysphagia - exploring the possibility of improving the ways people with dysphagia eat using molecular gastronomy

Envie d’épater vos convives avec un petit plus qui va rendre vos assiettes « gastronomiques » ? Voilà de fines tuiles dentelles de pain qui viendront décorer vos plats. J’ai découvert cette recette par hasard sur le site Assiettes gourmandes (que je ne connaissais pas mais que j’ai mis direct en favori car les plats donnent très …

Envie d’épater vos convives avec un petit plus qui va rendre vos assiettes « gastronomiques » ? Voilà de fines tuiles dentelles de pain qui viendront décorer vos plats. J’ai découvert cette recette par hasard sur le site Assiettes gourmandes (que je ne connaissais pas mais que j’ai mis direct en favori car les plats donnent très …

Gelatine agar agar fecule equivalences utilisations et recettes

Gelatine, agar-agar, fécule, amidon : quelles équivalences et comment les utiliser ?

Gelatine, agar-agar, fécule, amidon : quelles équivalences et comment les…

Pinterest
Search