pomegranate, pistachio and panna cotta by Heinz Wuchner

pomegranate, pistachio and panna cotta by Heinz Wuchner. Well that looks bloody yum!

Delvaux - Pierre Marcolini

Delvaux (Dark chocolate sponge cake, croustillant with cocoa nibs, crème brûlée flavoured with mdagascar vanilla, raspberry pieces, and a Java milk chocolate sabayon)

Une recette croustillante et crémeuse d’Éric Frechon, à déguster au restaurant Lazare (parvis de la gare Saint-Lazare, à Paris), parue dans l’ouvrage du même nom, aux éditions Solar.

Millefeuilles de Gavottes sauce caramel

Une recette croustillante et crémeuse d’Éric Frechon, à déguster au restaurant Lazare (parvis de la gare Saint-Lazare, à Paris), parue dans l’ouvrage du même nom, aux éditions Solar.

Art de la table - Gâteau "Vacherin" aux fraises des bois, crème glacée vanille et fève de tonka

Four Seasons Paris: Gorgeous--Wild Strawberry vacherin, vanilla and tonka bean ice cream

When pastry becomes in architectural art by Dinara Kasko -desserts-11

Between dessert and architecture – The culinary creations of Dinara Kasko

Cake by Dinara Kasko."Pistachio-raspberry"🍇 Biscuit with pistachio paste, raspberry coulis, raspberry cremeux, pistachio mousse, crunchy layer of white chocolate.

Pâtisserie et Architecture – Les créations culinaires de Dinara Kasko

Pâtisserie et Architecture – Les créations culinaires de Dinara Kasko

Architectural designer Dinara Kasko has merged her professional knowledge with a passion for cooking to bake these amazing geometrically perfect desserts. The Ukrainian pastry chef has discovered

Les incroyables patisseries de Cedric Grolet sur Instagram

Cedric Grolet en 10 pâtisseries audacieuses

Les incroyables patisseries de Cedric Grolet sur Instagram

I invite you to discover the amazing culinary creations of Dinara Kasko, an Ukrainian pastry chef whose work could be considered as edible architecture. Wit

Between dessert and architecture – The culinary creations of Dinara Kasko

Ukrainian architect Dinara Kasko knew she didn't want to design buildings, so she took her design skills and a printer and set to work on changing the world of cake design.

Yam - Le magazine des chefs

Yam - Le magazine des chefs

Aujourd'hui, sortie du YAM 23 !  Retrouvez dans tous vos kiosques à partir d'aujourd'hui le dernier numéro du magazine YAM.  Le rédacteur en chef invité, Emmanuel Renaut, chef du Flocons de Sel nous fera découvrir son univers culinaire.  www.y-a-m.com

Aujourd'hui, sortie du YAM 23 ! Retrouvez dans tous vos kiosques à partir d'aujourd'hui le dernier numéro du magazine YAM. Le rédacteur en chef invité, Emmanuel Renaut, chef du Flocons de Sel nous fera découvrir son univers culinaire. www.y-a-m.com

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