Recettes à cuisiner

Collection by Alice Iatrides

11 
Pins
Cinnamon Sugar Apple Cake Recipe Desserts with brown sugar, canola oil, eggs, buttermilk, baking… - 13 Desserts, Delicious Desserts, Dessert Recipes, Yummy Food, Apple Desserts, Desserts With Apples, Cinnamon Desserts, Apple Cake Recipes, Baking Recipes

WordPress.com

cinnamon sugar apple cake - one my most popular recipes of all time. i love this cake, and just had a slice for breakfast. delicious #recipe in the #fall!

Paleo - Attention tuerie : tatin de tomates au vinaigre balsamique - It’s The Best Selling Book For Getting Started With Paleo Veggie Recipes, Vegetarian Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Quiches, Tarte Tartin, Salty Foods, Cooking Time, Food Inspiration

Attention tuerie : tatin de tomates au vinaigre balsamique - A la table de Gaelle

TESTÉE : UNE TUERIE A REFAIRE !!! ideal pour une entree ou accompagnée d'une salade verte au dîner. Tatin tomates (j ai mis tous les ingrédients ensemble sur le feu puis j ai versé toute la sauce dans le plat, sur les tomates et ensuite j ai ajouté la pâte). Réduire la quantité de beurre. Moins les tomates rendent de l eau et plus le sirop sera concentré. Compter 2 tomates / pers.

THE unbeatable Brioche! You will need: 260 g of flour 50 g of powdered sugar tsp of fine salt 10 cl of warm milk 10 g of fresh baker's yeast 1 egg 40 g of melted butter 1 egg yolk and sugar for the top Let's go: Crumble the yeast in warm milk … Cooking Bread, Cooking Chef, Bread Baking, Cooking Recipes, Bread And Pastries, French Pastries, Brioche Bread, Farine T45, Sweet Bread

Brioche facile - Le blog de monjournaldecuisine

S'il y a bien une brioche qu'on réussit à tous les coups, et sans effort particulier, c'est celle-ci. Si vous fréquentez les blogs de cuisine, peut-être l'avez-vous déjà aperçue ;) Il vous faut : 260 g de farine t45 50 g de sucre en poudre 1/2 cac...

Potimarron with spices, foie gras and gingerbread mouillette – Macaronette et cie - NOEL Foie Gras, Brunch, Crinkle Cookies, Xmas Food, Buffets, Frappe, Fudge, Food Inspiration, Love Food

Potimarron aux épices, foie gras et mouillette de pain d’épices - Macaronette et cie

Et pourquoi pas vous donnez envie de cuisiner, et de partager mes recettes de cuisine, mes découvertes culinaires, mes envies, coups de coeur. La cuisine c'est le lieu le plus conviviale et de partage.

Strawberry Angel Cake Recipe Add A Pinch. Easy Birthday Cake Recipes And Ideas : Cooking Channel . Healthy Angel Food Cake Recipe Only 95 Calories Sugar . Cupcakes, Cupcake Cakes, Candy Cakes, Just Desserts, Dessert Recipes, Angle Food Cake Recipes, Layered Desserts, Dessert Food, Breakfast Recipes

Best Angel Food Cake

·
37 reviews
·
50 minutes
·

For our daughter's wedding, a friend made this lovely, angel food cake from a recipe she's used for decades. It really is one of the best angel food cake recipes I've found. Serve slices plain or dress them up with fresh fruit. —Marilyn Niemeyer, Doon, Iowa

Preparation time: 10 min Cooking time: 15 min For 4 people: g puff pastry slices of ham thin slices of chorizo g grated Comté tablespoons poppy seeds egg yolk Spread the Comté on the spread dough. Tapas, Snack Recipes, Cooking Recipes, Snacks, Good Food, Yummy Food, Cooking Time, Food Inspiration, Food Porn

FEUILLETÉ JAMBON-CHORIZO ET COMTÉ AU PAVOT - épicétout, la cuisine de dany

Préparation :10 min Cuisson : 15 min Pour 4 personnes : -250 g de pâte feuilletée -2 tranches de jambon -4 tranches fines de chorizo -120 g de Comté râpé -2 cuillères à soupe de graines de pavot -1 jaune d’œuf Éparpillez le Comté sur la pâte étalée....

Juice of ginger, lemon, cucumber and mint for a flat stomach - Healthy Detox Drinks Detox Drinks, Healthy Drinks, Healthy Recipes, Home Remedies For Vomiting, Cucumber Detox Water, Cucumber Lemonade, Ginger Lemonade, Vodka Lemonade, Mint Mojito

Limonade de gingembre, concombre et menthe pour un ventre plat - Améliore ta santé

Avoir un ventre plat est le désir de beaucoup de gens, voici une recette base de gingembre, citron, menthe et concombre pour atteindre cet objectif !

A light aperitif with these small chewy bites that require only 4 ingredients to be made. Express and excellent! With the imprints 12 Demarle mini muffins Ingredients: – of fresh squares – chives – 2 eggs – pepper – 1 … Love Eat, Love Food, Fingers Food, Fingerfood Party, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Vegetarian Recipes, Xmas Food, Appetisers

Bouchées aux Carrés frais & Saumon fumé

Un apéro léger avec ces petites bouchées moelleuses qui ne demandent que 4 ingrédients pour être réalisées. Express et excellent ! Avec les empreintes 12 mini-muffins Demarle Ingrédients : - 150g de carrés frais 0% - ciboulette - 2 oeufs - poivre - 1 petite barquette de saumon fumé Préchauffez le four à 180°C (th6). Mélangez le fromage frais avec les oeufs et le poivre. Ciselez la ciboulette et coupez en petits morceaux le saumon. Incorporez délicatement à la préparation de fromage. Versez…

Bugnes très moelleuses // Bugnes are French donuts, my grandmother made the best Beignets, Churros, French Donuts, Baking Recipes, Dessert Recipes, Desserts With Biscuits, Carnival Food, Sweet Recipes, French Recipes

Bugnes très moelleuses

Bugnes très moelleuses pour mardi gras, une bonne recette appelée également bugnes Lyonnaises. Ne nous privons pas de cette gourmandise

Veal Paupiettes with chanterelles and chestnuts sauce - Céci-bon - plat - Meat Recipes Veal Recipes, Cooking Recipes, Easy Healthy Recipes, Easy Meals, Food Porn, Fish And Meat, I Foods, Love Food, Foodies

Paupiettes de veau sauce aux girolles et châtaignes - Céci-bon

Voici une délicieuse recette de paupiettes de veau avec une sauce savoureuse et onctueuse. On s'est bien régalé!! A refaire... Pour 3...

A lovely spiced Apple Cake recipe from Maria Helm Sinskey from pastry chef David Lebovitz, cookbook author of The Perfect Scoop & Ready for Dessert. Apple Spice Cake, Apple Cake, Spice Cake Recipes, Apple Recipes, Apple Desserts, Dessert Recipes, Cooked Apples, Spiced Apples, Cupcakes

Apple Spice Cake

The Vineyard Kitchen by Maria Helm Sinskey Maria’s instructions call for a 12-cup (3l) bundt pan. Mine is only a 10-cup and when I saw the batter rise to the top as it baked, I panicked a bit, but it didn’t overflow. Still, I do recommend following her advice. If you only have a 10-cup (2.5l) bundt pan, you could also scoop some of the batter into a smaller cake pan and have a little mini cake (which will cook for a shorter amount of time) as a snack or to gift someone. You could also spread…