Bread pudding made in mugs. Mug cakes, mug bread pudding, mug desserts. Dessert for two, but scaled up easily.

Bread pudding made in mugs. Mbread pudding mugs ug cakes, mug bread pudding, mug desserts. Dessert for two, but scaled up easily.

cream scones with rhubarb curd.

Cream Scones with Rhubarb Curd

Cream scones with rhubarb curd is it just me or do the scones look totes dry? (dry scones are a no-go, senor)

Cardamom Rolls with Pistachio Cream Cheese Frosting

Cardamom Rolls with Pistachio Rose Frosting -- a Indian Bollywood take on Cook's Illustrated Baking Book "Ultimate Cinnamon Buns" recipe.

BRIOCHE FILANTE (300 g de farine T55, 15 g de levure fraîche (ou 1 sachet de levure déshydratée), 145 g d’oeuf (1 entier + le complément en jaune d’oeuf), 60 g de lait, 100 g de beurre, 70 g de sucre, 1/2 c à c de sel) PETIT RAPPEL : pour 500 g de farine = 20 g de levure fraîche ou 7 g de levure sèche.

BRIOCHE FILANTE (300 g de farine T55, 15 g de levure fraîche (ou 1 sachet de levure déshydratée), 145 g d’oeuf (1 entier + le complément en jaune d’oeuf), 60 g de lait, 100 g de beurre, 70 g de sucre, 1/2 c à c de sel) PETIT RAPPEL : pour 500 g de farine = 20 g de levure fraîche ou 7 g de levure sèche.

Pinterest
Search