Entremets à la noisette, café et chocolat noir un trio plus que gourmands pour un premier dessert des Fêtes de

Entremets à la noisette, café, chocolat streusel au rapadura

Banana Dulcey Entremet  The perfect mix between the sweet, salty caramel taste of Valrhona Dulcey and bananas!

Banana Dulcey Entremet

Banana Dulcey Entremet - Entremet cu Banane si Ciocolata - the perfect mix between the sweet, salty caramel taste of Valrhona Dulcey and bananas!

design inspiration--

Le Rubis - white chocolate mousse, raspberry jelly, almond sponge cake flavored with raspberry.

nathanielreid-project-scarlett-Dark Chocolate Mousse, Cherry and Black Currant Compote, Cocoa-Almond Sable

nathanielreid-project-scarlett-Dark Chocolate Mousse, Cherry and Black Currant Compote, Cocoa-Almond Sable

You guys, I fell down a rabbit hole, and that hole was lined with delicious flavored gelatin. It started out innocently enough. I was looking for my mami’s delicious no bake recipe for a cheesecake-like JELLO called “Gelatina Flotatina.” When I was little, she would do some magic with a can of evaporated milk that resulted …

Flotatina: The No Bake Recipe You Need to Try This Summer

Franck Haasnoot - Paris, le 21 octobre 2011 – Après trois jours d’une compétition palpitante entre les 19 Maîtres chocolatiers finalistes des pré-sélections nationales, les résultats de la quatrième édition des World Chocolate Masters, ou Championnat du monde du chocolat, ont été annoncés. Le chef néerlandais Frank Haasnoot, est désigné « Meilleur Chocolatier du Monde 2011 ».

Franck Haasnoot - Paris, le 21 octobre 2011 – Après trois jours d’une compétition palpitante entre les 19 Maîtres chocolatiers finalistes des pré-sélections nationales, les résultats de la quatrième édition des World Chocolate Masters, ou Championnat du monde du chocolat, ont été annoncés. Le chef néerlandais Frank Haasnoot, est désigné « Meilleur Chocolatier du Monde 2011 ».

Almond cake with raspberry coulis, pink cream, lychee mousse, and pink glyassazh.

Almond cake with raspberry coulis, pink cream, lychee mousse, and pink glyassazh.

Summer Almond, Pistachio and Strawberry Cake #chefsroll #Bachour…

Almond Dacquoise, Strawberry and Pistachio Cremeux Cake for my Class at photo by #

Pinterest
Search