Congelez vos herbes fraîches dans de l'huile d'olive. Ajoutés à des pâtes, de la soupe ou des légumes, ces cubes révèleront toute la saveur de vos plats.

Freeze fresh herbs in olive oil! Add the cubes to pasta/potato dishes, soups, or roasting onions, garlic, veggies. What a great way to preserve fresh herbs from your own garden!

eat more Quinoa bowls

Honey Chipotle Chicken Bowls with Lime Quinoa.

Honey Chipotle Chicken Bowls with Lime Quinoa. lime quinoa cup uncooked quinoa, rinsed 1 cup low-sodium chicken or vegetable stock, or even water 1 tablespoon coconut oil 1 lime, juiced and zest freshly grated teaspoon salt teaspoon pepper

2 cups cooked corn, fresh or frozen (see Note) 1-2 avocados, cut into 1/2-inch cubes 1 pint cherry or grape tomatoes, halved 1/2 cup finely diced red onion Dressing: 2 tablespoons olive oil 1/2 teaspoon grated lime zest 1 tablespoon fresh lime juice 1/4 cup chopped cilantro 1/4 teaspoon salt 1/4 teaspoon pepper

2 cups cooked corn, fresh or frozen (see Note) avocados, cut into cubes 1 pint cherry or grape tomatoes, halved cup finely diced red onion Dressing: teaspoon grated lime zest 1 tablespoon fresh lime juice cup chopped cilantro teaspoon salt teaspoon pepper

Skinny Spinach Lasagna

Skinny Spinach Lasagna

Skinny Spinach Lasagna - thick layers of sauce, noodles, ricotta, spinach, and Mozzarella - 250 calories. I add a bit more spinach.

cucumber & avocado salad w/ lime, mint & feta

I will leave the mint and Feta out.I will try with cubes of mozzarella or goat cheese .This says: Cucumber and Avocado Salad Recipe with Lime, Mint, and Feta.

Flan parisien sans pâte de Ch Michalak - testé et approuvé !! délicieux, moelleux, fondant, doux hummmm !!!! je vous le recommande (j'ai doublé les proportions)

Christophe Michalak, saveurs d’enfance : flan parisien sans pâte et Challenge Comté inside!

Flan parisien au thermomix 10 s et 90 degrés avec fouet et vanille

Salé - Clafoutis salé d'épinards au saumon. Ingrédients (4 personnes) : 1 bouquet d’épinards frais-2 tranches de saumon fumé-25 cl de lait-50 g de farine-50 g de ricotta (ou de parmesan, ou gruyère selon ce que vous avez)-20 g de beurre-3 oeufs-Sel et poivre. Recette sur le site.

Clafoutis salé d’épinards au saumon

photo and recipe from here Bonjour from a cooler SW France, The heat wave appears to have left France now and we can return to life .

Grilled Eggplant With Tomato And Feta Cheese -- this is incredible!  I make with provolone or mozzarella instead of feta.  The basil garlic sauce is fantastic!  I make extra and put it on some pasta which I put under the yummy eggplant sandwiches.

Grilled Eggplant With Tomato And Feta Cheese -- this is incredible! I make with goat cheese/ricotta instead of feta. The basil garlic sauce is fantastic! I make extra and put it on some pasta which I put under the yummy eggplant sandwiches.

Muffins à la pistache au coeur fondant

ROBOTOMISÉE ! - B comme Bon

this is sooo yummy!) Agnese Italian Recipes: Pistachio muffins with chocolate heart : Original Italian Recipe ___________

Spring salads

50 BEST Spring Salads by Cooking with Crystal for I Heart Nap Time. I am so excited to be sharing these 50 Spring Salad recipes with…

Chorizo aux pommes de terres

Chorizo aux pommes de terres

Chorizo Sausage, Bouf, Plats Mijotés, Plat Unique, Butternut Squash, Espagnole Sauce, Salt N Pepper, Impression, Croque Monsieur

Skinny Chicken Tikka Masala | Skinnytaste

Skinny Chicken Tikka Masala: use canola or olive oil = tsp. healthy oil per serving of recipe (or count for butter), use FF milk, skinless chicken breasts cut into bite-sized pieces, serve with brown rice

Petits farcis niçois, vite faits bien faits  Recette saine, légère, sans gluten et à IG bas - PL si quinoa GP si riz basmati - attention à la viande, en GP viande la plus maigre possible

Petits farcis niçois, vite faits bien faits Recette saine, légère, sans gluten et à IG bas - PL si quinoa GP si riz basmati - attention à la viande, en GP viande la plus maigre possible

Boulettes de viande à la tomate et à la mozzarella Pour les boulettes : 360 g de viande de boeuf hachée 130 g de mie de pain de campagne 1 oeuf (60 g) 2 cs de parmesan persil farine ou farine de maïs pour enrobage lait, sel et poivre huile d'olive Pour la sauce : 400 g de tomates concassées en boîte ou de coulis 150 g de mozzarella 5 dés de chèvre 1 gousse d'ail coupées en deux huile d'olive vierge extra sel, 1/2 piment oiseau

Boulettes de viande à la tomate et à la mozzarella

Pinterest
Search