Bondocrodica

1 follower
·
1 following
Bondocrodica
More ideas from Bondocrodica
Renuntasem o perioada sa fac chiftele de linte, intotdeauna imi ieseau prea moi, nu-si tineau forma si aveau consistenta ciudata. Aceasta reteta mi s-o parut deosebita pt ca lintea se hidrateaza, nu se fierbe, si cu aceasta ocazie chiftelele se lucreaza foarte bine, isi tin forma si au consistenta mai densa. La gust la fel sunt bune, servite cu o salata sau intr-un sandwich sunt perfecte.

Renuntasem o perioada sa fac chiftele de linte, intotdeauna imi ieseau prea moi, nu-si tineau forma si aveau consistenta ciudata. Aceasta reteta mi s-o parut deosebita pt ca lintea se hidrateaza, nu se fierbe, si cu aceasta ocazie chiftelele se lucreaza foarte bine, isi tin forma si au consistenta mai densa. La gust la fel sunt bune, servite cu o salata sau intr-un sandwich sunt perfecte.

liveinternet.ru

liveinternet.ru

Rețeta bunicii de prăjitură cu umplutură de mere - Aluatul este foarte, foarte fraged

Rețeta bunicii de prăjitură cu umplutură de mere - Aluatul este foarte, foarte fraged

Rulada care o sa faca furori de Pasti - Rulada cu carne si oua fierte

Rulada care o sa faca furori de Pasti - Rulada cu carne si oua fierte

Rulada care o sa faca furori de Pasti - Rulada cu carne si oua fierte

Rulada care o sa faca furori de Pasti - Rulada cu carne si oua fierte

Roulé au citron C'est l'un de mes desserts préférés mais je n'avais jamais été satisfaite du résultat par manque de cohésion entre le biscuit et la crème. Durant cette année 2015, j'ai beaucoup cuisiné afin de produire des centaines de pas à pas photographiés par Silvia Santucci. Quand on manque...

Roulé au citron C'est l'un de mes desserts préférés mais je n'avais jamais été satisfaite du résultat par manque de cohésion entre le biscuit et la crème. Durant cette année 2015, j'ai beaucoup cuisiné afin de produire des centaines de pas à pas photographiés par Silvia Santucci. Quand on manque...

Barquettes gâteau au yaourt à l’amande et aux framboises

Barquettes gâteau au yaourt à l’amande et aux framboises