Comment faire pour restaurer et décorer une bûche de Noël - Galerie de photos | SAVEUR

How To Roll and Decorate a Bûche de Noël

MERINGUE christmas trees cookie -Add green food coloring to meringue - Put green meringue in a piping bag fitted with a " star tip.

Christmas tree forest cake - Bûche de Noël revisitée, forêt de sapins enneigés marrons chocolat

Christmas tree forest cake La bûche de Noël revisitée Forêt de sapins enneigés marrons chocolat

Sucettes sapins meringués pour noël : à croquer avec un thé ou juste pour décorer

Sucettes sapins meringués pour noël : à croquer avec un thé ou juste pour décorer

Bûche La Réserve Paris Hotel & Spa 2015 Plus

La bûche de Noël de La Réserve Paris-Hotel and Spa »

Bûche La Réserve Paris Hotel & Spa 2015 Plus - chocolate baubles with a mousse centre and clementine or salted caramel creme

Bûche façon tarte au citron meringuée

Bûche façon tarte au citron meringuée- and use Meyer Lemons.

Buche de Noel 2015 Buche glacee empreintes A la mere de famille

Cute - footprints on roof and reindeer in chimney cake! Buche de Noel 2015 Buche glacee empreintes A la mere de famille

La Réserve Paris Hôtel and Spa – Bûche Boule de Noël par Patrick Roger http://www.vogue.fr/culture/carnet-d-adresses/diaporama/les-meilleures-buches-de-noel-2015/24098#la-rserve-paris-htel-and-spa-bche-boule-de-nol-par-patrick-roger

Noël : nos 20 bûches en fête

Reserve Paris Hotel and Spa & Patrick Roger - Christmas Ornament, Shell black cocoa, chocolate mousse and caramel Ecuador salted butter tonka

Forêt noire

Forêt noire

Les grands classiques au chocolat, on adore ça !

Wow! La bûche de Noël parfaite! L’intérieur est même inspiré des chemises de bûcheron!

Cake artist Elizabeth Marek, owner of the Portland, Oregon-based Artisan Cake Company, has added a new tutorial to her Sugar Geek Show website that features a lumberjack tree trunk cake. The manly cake comes complete with an edible axe on top and a tasty

The dream castle of our childhood in dark chocolate by the pastry chef Ludovic Chaussard of Gâteaux Thoumieux, the pastry boutique of the amazing chef Jean-François Piège. A cocoa streusel cake and a smooth chocolate cream is topped with a soft baba and a tasty vanilla panna cotta. To find from 20 December 2014 limited edition of baking cakes Thoumieux. One size: 8 people Price: 85 eurosLa bûche « Citadelle » de Gâteaux Thoumieux : la plus originale Pour célébrer cette fin d'année, le chef…

A medieval Christmas log.Cocoa streusel, smooth creamy chocolate, topped with a soft baba and a vanilla panna cotta, ending with a new smooth layer of creamy chocolate. The log "Citadel" of Cakes Thoumieux .

Pinterest
Search