Entrée

150 Pins
 · Last updated 1w
Curated by
a white plate topped with meat covered in sauce
Alexandre De Oliveira on Instagram: "L’été qui pointe enfin le bout de son nez ☀️🍅🇮🇹 (du moins pour nous les Parisiens 🥲). Qui dit été dit forcément tomates buratta !! (mojito aussi ça fonctionne, je vous l’accorde) 🙄 Liste d’ingrédients : • 1 grosse tomate (pas trop mûre) 🍅 • 1 burrata 🇮🇹 • 1/4 d’oignon rouge 🧅 • 2 cl d’huile d’olive • 1 pincée de piment d’Espelette 🌶️ • Basilic frais 🌿 • Velours de balsamique • Fleur de sel, poivre #recette #recettesimple #recettefacile #recetterapide #summerrecipes #burrata #cuisine"
cucumber and cheese appetizers with toothpicks on a white plate
15 recettes pour un apéritif d'été frais et léger
a close up of a slice of cake on a plate with other food items in the background
Mango Coconut Cheesecake
A no-bake coconut cheesecake topped with mango panna cotta, this tropical dessert showstopper is an easy to make Summer on a plate. It's a great make ahead dessert recipe too - simply mix up your ingredients and let the fridge do the rest. #sugarsaltmagic #coconutcheesecake #cheesecake #pannacotta #tropicaldessert
·
35m
four white bowls filled with food on top of a counter next to a microwave oven
AIRFRYER RECETTES | Œufs cocotte, trop bon 😋 | Facebook
#FlavoursAtlas | Salmon Carpaccio Recipe: A Symphony of Fresh Flavors!
some food is laying out on a green and white plate
Smoked Salmon Potato Pizza
Ingredients: • 2-3 large yukon gold potatoes. • 1 tbsp melted butter. • 1 tbsp olive oil. • Salt and pepper to taste. • labneh or créme fraîche to taste. • smoked salmon to taste. • Capers to taste. • chives to taste. • dill to taste. • Black pepper. • red onion to taste. Directions: 1.-Add more olive oil and butter to a preheated cast iron. 2.-Gently press it with the spatula but don't over press so they’re still a bit fluffy. 3.- Cook for about 12-15 min per side on medium/high or until golden brown. Top it with the labneh, chives, dill, salmon, capers, olive oil & pepper.
Quiche aux Asperges Vertes et Ail de l’Ours - La Cuisine de Géraldine
Voici une recette simple et originale de Quiche aux Asperges Vertes et Ail de l’Ours ! Bien que l’ail de l’ours soit un peu plus précoce que les asperges vertes, ils sont tous de saison en avril et mai et se marient super bien ensemble. Cette quiche est idéale en entrée ou bien pour un repas sain accompagné d’une salade.
a white plate topped with asparagus and hard boiled egg shells covered in cheese
Œufs Mimosa / Asperges / Chantilly de Pecorino Truffé
a bowl of soup with asparagus and bacon in it next to a spoon
Crème d’asperges vertes et chips de speck
This may contain: a person pouring dressing onto a plate with vegetables
Taartje van Noordzeekrab en avocado met groene asperges, zalm & walnoot
Met dagverse topproducten kookt chef Herbert de meest Zuiderse en Mediterrane smaken in je bord. Zijn echtgenote Martine zorgt ervoor dat hun gasten een onvergetelijke tijd in het restaurant beleven. Bovendien pronkt de zaak met een prachtige wijnkelder die op aanvraag bezocht kan worden. Ambiance kreeg enkele exclusieve recepten, waaronder dit taartje van Noordzeekrab en avocado met zalm mee.
a white plate topped with asparagus and an egg on top of cream sauce
Œuf poché aux asperges en émulsion de parmesan, oignons doux caramélisés par Jean-Louis Nomicos