verrine

Collection by Chana Kiratipong

20 
Pins
 • 
24 
Followers
Pear, Chocolate & Almond Verrine (in French) Desserts In A Glass, Köstliche Desserts, Delicious Desserts, Dessert Recipes, Yummy Food, Chocolate Desserts, Dessert Shooters, Creme Dessert, Flan

VERRINES POIRES-CHOCOLAT AU CROUSTILLANT D'AMANDES

L'idée première, avant de réaliser ces verrines, était de passer 4 poires qui risquaient de prendre la poubelle, si elles n'étaient pas util…

Coconut Mousse Ingredients: 2 egg yolks 25 g sugar 125 ml coconut milk 2 g gelatine 125 g heavy cream Paleo Sweets, Paleo Dessert, Dessert Recipes, Mousse Dessert, Honey Dessert, Just Desserts, Delicious Desserts, Yummy Food, Coconut Mousse

Coconut Mousse

At the begining of the month I have posted a dessert containing coconut mousse, however I still owe you the recipe. Yesterday, it was snowing for the first time while I was preparing it again. I have also spent quite a long time with creating chocolate decorations while I was wondering about the Christmas menu. About the menu I still do not have a single idea, but making the chocolate decorations was a lot of fun and I can't wait to get another bunch of foil to experiment some more. But now…

Pourquoi se priver quand c& bon et l?: Mousse au citron l?re pts ww) Thermomix Desserts, Ww Desserts, Delicious Desserts, Dessert Recipes, Yummy Food, Ww Recipes, Sweet Recipes, Cooking Recipes, Ganache

Mousse au citron légère (1.5 pts ww)

Cette mousse au citron est un nuage de douceur acidulée très légère en bouche comme en calorie. Et évidement très facile à préparer. Ingrédients: Pour 4 verrines :1.5 points ww 1 ou 2 citrons jaunes non traités 3 blancs d'œufs 250g de fromage blanc 0% 1 CS de crème fraîche légère 2 feuilles de gélatine 50g de sucre glace Tremper les feuilles de gélatine dans un bol d'eau froide jusqu'à ce qu'elles ramollissent. Laver les citrons et râper le zeste de l'un d'entre eux. Les presser afin…

Postres - desserts - Apricot panna cotta with mint gelée & apricot sauce. Easy Cooking, Cooking Recipes, Beef Recipes, Just Desserts, Dessert Recipes, Panna Cotta, French Pastries, Plated Desserts, Food Design

Apricot Panna Cotta With Mint Gelée & Apricot Sauce

recipe from johnny iuzzini's dessert fourplay book. blogged here.

Baileys Chocolate Mousse- Dense chocolate mousse spiked with Baileys Liqueur. Mini Desserts, Sweet Desserts, Just Desserts, No Bake Desserts, Sweet Recipes, Delicious Desserts, Dessert Recipes, Yummy Food, Parfait Desserts

Baileys Chocolate Mousse

Baileys Chocolate Mousse - Baileys Chocolate Mousse 2 cups chilled heavy cream 4 large egg yolks 3 tablespoons sugar 1 teaspoon Baileys liqueur 7 oz fine-quality bittersweet chocola...

Pomegranate Hibiscus Tea & Ginger Yogurt Verrine Looks delicious, but I would probably never make it. Delicious Desserts, Dessert Recipes, Yummy Food, Dessert Healthy, Drink Recipes, Comidas Light, Dessert Aux Fruits, Hibiscus Tea, Snacks

Pomegranate Hibiscus Tea & Honey Ginger Yogurt Verrines - A Virtual Hug

I play well with food. We get along nicely. I can twirl it around, bake it, cut it, stretch it, play it up, play it down. We spend many hou...

Mousse légère de litchis aux framboises et biscuits roses Desserts In A Glass, Just Desserts, Delicious Desserts, Yummy Food, Mousse, Biscuits Roses, Desserts With Biscuits, Baked Alaska, Vegan Ice Cream

Battle food #5 : Mousse de litchis aux framboises & biscuits roses

Pour 4 grandes verrines

Ramekin 2 chocolates y clementinas jalea Mini Desserts, Gourmet Desserts, Shot Glass Appetizers, Tiramisu, Cute Food Art, Mousse Dessert, Tomate Mozzarella, Desert Recipes, Sweet Recipes

Recette Verrine aux 2 chocolats et gelée de clémentines

·
109 reviews
·
1 hour
·

Casser le chocolat noir en carrés dans un bol et verser 10 cl de crème. Chauffer au micro-ondes à 500 watts pendant 1 minute 30 ou faire fondre doucement dans une casserole. Poser une assiette sur le bol, patienter 1 minute puis, à l'aide d'un fouet, mélanger vivement pour obtenir une ganache très lisse. Répartir cette ganache dans les 4 verrines et les mettre au frais pendant 30 minutes. Faire fondre le chocolat blanc à feu très doux dans une casserole. Mélanger à l'aide d'un fouet, le…

verrine tiramisu abricots. Plus de recettes de verrines sur : www.enviedebienmanger.fr/recettes/verrines Unique Desserts, Fancy Desserts, Sweet Desserts, No Bake Desserts, Sweet Recipes, Dessert Shooters, Dessert In A Jar, Mousse, Baked Alaska

verrineabricot001

Explore la cerise sur le gâteau's photos on Flickr. la cerise sur le gâteau has uploaded 4844 photos to Flickr.

Verdade de sabor: Шоколадный крем с малиной / Creme de chocolate com framboesas. Must translate, but Oh My! Mini Desserts, Chocolate Desserts, Just Desserts, Dessert Recipes, Delicious Desserts, Chocolate Shake, Chocolate Cream, Raspberry Chocolate, Raspberry Recipes

Шоколадный крем с малиной / Creme de chocolate com framboesas

A receita em português está em baixo. "Бедна любовь, если ее можно измерить" (В.Шекспир, "Антоний и Клеопатра"). Когда и...

Tropical Verrines with coconut cream and mango jelly Great Desserts, Mini Desserts, Best Dessert Recipes, Summer Desserts, Delicious Desserts, Summer Drinks, Mango Jelly, Yummy Treats, Sweet Treats

A Sip of Summer - Dessert First

Whenever I'm in the mood for summer holiday, my mind always drifts to soft sandy islands afloat in glass-clear seas, bare feet dangling over hammocks, and tropical fruits hanging lush and ripe from the trees. Alas, no island getaway for me this summer, but fortuitously, I received a sample of The Perfect Puree of …

8 Simple Commonsense Cooking Tips Desserts Menu, Trifle Desserts, Dessert Recipes, Limoncello, Tiramisu Fruits, Cooking Tips, Cooking Recipes, Recipe Cover, Dessert In A Jar

Recettes de citron de Menton, ou d’ailleurs ! Ses zestes, son jus fruité et sa pulpe acidulée : le citron a tout bon.

Du samedi 17 février au dimanche 4 mars 2018, c'est la fête du citron à Menton. Vous n’êtes pas obligés de vous extasier devant la beauté kitschissime des corsos et autres motifs d’agrumes mais en revanche, reconnaissez que le Citron de Menton (IGP) tient bien son rang. Pour autant, il existe bien d’autres espèces, au jus plus au moins acide, à l’essence plus ou moins odorante. De quoi vous faire plaisir en cuisine car le citron est présent dans de nombreuses préparations, du simple jus…

Ganache frothy chocolate, crispy praline, hazelnut dacquoise and vanilla ice cream of Madagascar Madagascar Food Recipe, Cremeux Caramel, Chocolat Valrhona, Ice Cream Art, French Chocolate, Cherry Fruit, Eat Dessert First, Food Design, Gourmet

Ganache mousseuse au chocolat, croustillant praliné, dacquoise noisette et glace à la vanille de Madagascar

« La cuisine c'est un art qui a besoin de fantaisie et d'un petit grain de folie…»