These antipasto skewers are quick to make. They are perfect for any dinner party or an easy New Year’s Eve appetizer recipe!

Antipasto Skewers

These antipasto skewers are quick to make. They are an easy appetizer recipe for a dinner party or an easy Thanksgiving appetizer, Christmas appetizer, or New Year’s Eve appetizer recipe.

LE VRAI GUACAMOLE MEXICAIN - PARTIE I - RECETTES FETE DES VOISINS

LE VRAI GUACAMOLE MEXICAIN - PARTIE I - RECETTES FETE DES VOISINS

Marienkäfer

Ladybug Caprese Bites via fabfoodist: Cherry Tomatoes + Black Olives + Basil + Mozzarella + Reduced Balsamic Vinegar (Make dots with toothpicks) For kids maybe use lettuce instead of basil

Idées apéro dinatoire (feuilletés, bricks, verrines...). Plus de recettes d'apéritifs sur : www.enviedebienmanger.fr

Caviar d Auvergne ou hommous et bayonet aux sesame

This Dried Fruit and Pistachio Baked Brie is an elegant and delicious appetizer recipe that is perfect for Thanksgiving, Christmas, and New Year’s Eve. The dried fruit and pistachios are coated in a sweet drizzle of honey and placed on top of the melted brie to be served with bread and crackers. AD

Dried Fruit and Pistachio Baked Brie

This Dried Fruit and Pistachio Baked Brie is an elegant and delicious appetizer recipe that is perfect for Thanksgiving, Christmas, and New Year’s Eve. The dried fruit and pistachios are coated in a sweet drizzle of honey and placed on top of the melted b

Bouchées aux poireaux et parmesan, la recette d'Ôdélices : retrouvez les ingrédients, la préparation, des recettes similaires et des photos qui donnent envie !

Bouchées aux poireaux et parmesan

Bouchées aux poireaux et parmesan, la recette d'Ôdélices : retrouvez les ingrédients, la préparation, des recettes similaires et des photos qui donnent envie !

J'ai déjà réalisé des petites mousses de betterave au chèvre frais il y a quelques temps maintenant, et c'était délicieux. Aujourd'hui je récidive avec cette version au mascarpone, repérée chez Michèle. Par manque de temps, je n'ai ni fait la tuile de...

J'ai déjà réalisé des petites mousses de betterave au chèvre frais il y a quelques temps maintenant, et c'était délicieux. Aujourd'hui je récidive avec cette version au mascarpone, repérée chez Michèle. Par manque de temps, je n'ai ni fait la tuile de...

Chef Royale: Petits pains italiens à l'ail persil et parmesan

Garlic and Parmesan Buns! Only one problem.the recipe is in Hebrew and I couldn't find a button to translate! Does anyone out there know Hebrew? They look soooo good!

Pinterest
Search