Maslow blabla

Collection by Victor Darktagnan

23 
Pins
 • 
21 
Followers
Victor Darktagnan
Paleo - Attention tuerie : tatin de tomates au vinaigre balsamique - It’s The Best Selling Book For Getting Started With Paleo Veggie Recipes, Vegetarian Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Quiches, Tarte Tartin, Good Food, Yummy Food, Salty Foods

Attention tuerie : tatin de tomates au vinaigre balsamique - A la table de Gaelle

Une de mes lectrices régulière est, en fait, la femme d'un collègue. Elle a déjà expérimenté pas mal de mes recettes et mon collègue me...

Gorgeous champignons filled with quail eggs. Discover more recipes that will turn you into a chef in no time! : Gorgeous champignons filled with quail eggs. Discover more recipes that will turn you into a chef in no time! Quail Eggs, Stop Eating, Food Presentation, Finger Foods, Love Food, Food Inspiration, Foodies, Food Photography, Stuffed Mushrooms

Petits champignons aux oeufs de caille - Blog de cuisine créative, recettes / popotte de Manue

Souvenir avec cet article de mai 2012 ... Des champicailles !!! Son petit effet à l'apéro c'est promis ... C'est une variante des champignons farçis pour l'apèro déjà vu ici, CLIC. Des champignons, on les creuse un peu et on y met l'oeuf de caille,...

Tartinade de chèvre au citron et au basilic (Whipped chevre with lemon and basil) great on warm French baguette or small toasts Tapas, Fingers Food, Vegetarian Recipes, Cooking Recipes, Antipasto, Cooking Time, Love Food, Food Inspiration, Appetizer Recipes

Tartinade de chèvre au citron et au basilic - Pich à la fraise

Tout simplement merveilleuse! Tartinade de chèvre Un chèvre frais du type "petit Billy" huile d'olive 5-6 feuilles de basilic frais finement ciselé 1 citron (zeste et la moitié du jus jus) fleur de sel, poivre de Sichuan un peu de lait si besoin Ecrasez...

Terrine with summer vegetables, goat cheese and confit tomato pesto - Ôdélices cooking recipes - - Confit Recipes, Vegan Recipes, Cooking Recipes, Salad Recipes, Salty Foods, Yummy Food, Tasty, Cooking Time, Summer Recipes

Terrine aux légumes d’été, chèvre et pesto de tomates confites

·
3 reviews
·
3.5 hours
·

Terrine aux légumes d'été, chèvre et pesto de tomates confites, une recette publiée sur Ôdélices

Idee: Macaroon of Paris-champignons. Twee hoeden gevuld met kaas of kruidencrème. Fingers Food, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Snacks Für Party, Food Humor, Appetisers, Food Presentation, Food Design, I Foods

Macarons de champignons en persillade

Idée: Macaron de champignons de Paris. Deux chapeaux fourrés de fromage ou Crème aux herbes. Pas de recette.

It eats a Doberman: Meatballs with Cherry Tomatoes Goat Finger Food Appetizers, Finger Foods, Appetizer Recipes, Comida Diy, Football Food, Appetisers, Food Inspiration, Catering, Healthy Snacks

Boulettes de Tomates Cerises au Chèvre pour l'apéro

Samedi soir j'étais exténuée après l'épreuve des fameux macarons à la cerise , du coup, je me suis dit qu'un apéro amélioré ferait bien l'...

Egg in bread nest Easy Cooking, Cooking Recipes, Food Porn, Love Food, Great Recipes, Breakfast Recipes, Food And Drink, Yummy Food, Snacks

Connectez-vous

On met ce qu'on veut dedans c'est ça qui est bien ! tranches de pain de mie (des grandes)oeufscreme épaisse (allégée si on veut...

Clafoutis d’aubergine - French translation Vegetable Recipes, Vegetarian Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Eggplant Dishes, Eggplant Recipes, Food Porn, Comfort Food, Love Food

Clafoutis d’aubergine - Recettes

Recette Clafoutis d’aubergine. Ingrédients (4 personnes) : 2 aubergines, 150 g de fromage de chèvre, 3 gros œufs... - Découvrez toutes nos idées de repas et recettes sur Cuisine Actuelle

Marennes-Oléron is the largest oyster cultivation area in all of Europe by far. Our French CEO Antoine recommends a delicious appetizer formula: Oysters + Lemon + White Wine. Ever tried this delicious combination? Wine Recipes, Seafood Recipes, Wine Enthusiast Magazine, Fresh Oysters, Raw Oysters, Seafood Stew, All I Ever Wanted, In Vino Veritas, Wine Cheese

oysters with lemon and a glass of white wine, preferrably Chablis or Muscadet - perfect :-)