Fresh fruit like grapes or pears and brie cheese are a perfect snack for your guests. Sip with our Edna Valley Pinot Noir. #EdnaValleyWines #Spring #CookingLight

Fresh fruit like grapes or pears and brie cheese are a perfect snack for your guests. Sip with our Edna Valley Pinot Noir. Get Wine. Get Social. Premium Wines delivered to your door. Get my FREE Mini Course on pairing wine and food.

Du granola avec du yaourt et des myrtilles pinterest petit dejeuner été

Pinterest : 20 idées de petits-déjeuners sains pour l'été

Awesome quinoa dish! Filling and energizing with a powerful nutritional punch! Great for packed lunches | thegardengrazer.com | #vegan #gf

How to find the Perfect Avocado

Quinoa Avocado Spinach Power Salad -- our new favorite quinoa dish! Filling and energizing with a powerful nutritional punch! Great for packed lunches (vegan, gluten-free)

Flan aux brocolis et aux dés de jambon

Flan aux brocolis et aux dés de jambon

Easy Appetizers

Easy Appetizers: Caprese and Antipasto Skewers

Gratin de légumes à la mozzarella

Gratin de légumes d’été à la mozzarella

Tarte aux champignons et chèvre frais - Recette de cuisine Marmiton : une recette

Tarte aux champignons et chèvre frais

Tarte aux champignons et chèvre frais - Recette de cuisine Marmiton : une recette

If 2015 was the year that acai bowls hit mainstream, spreading from niche juice shops and hippie-vibe cafés to Jamba Juice, poke is the bowl food to watch for in 2016. A traditional Hawaiian seafood preparation — take bite-size pieces of raw fish like ahi tuna, salmon, or octopus, marinade it in soy sauce and in essence you have poke (pronounced POH-keh) — poke was (and continues to be) a major trend in the Los Angeles dining scene last year.

Poke Bowl With Avocado

If 2015 was the year that acai bowls hit mainstream, spreading from niche juice shops and hippie-vibe cafés to Jamba Juice, poke is the bowl food to watch for in A traditional Hawaiian seafood preparation — take bite-size pieces of raw fish like ahi

50 Hottest Fall Wedding Appetizers We Love | http://www.deerpearlflowers.com/50-hottest-fall-wedding-appetizers-we-love/

50+ Hottest Fall Wedding Appetizers We Love

SPINACH ARTICHOKE CUPS: Ingredients: 24 wonton wrappers 1 cup frozen spinach, thawed and chopped 1 cup artichoke hearts, chopped 6 oz cream cheese cup sour cream 4 tbsp Parmesan cheese 1 tsp red pepper flakes salt and pepper to taste

Le petit-déjeuner est, comme certains de vous le savent, mon repas préféré. Outre le porridge qui fait partie de mes chouchous, le pudding de chia figure dans mon top 5, d'autant plus qu'il est possible de le préparer la veille au soir pour le lendemain...

Pudding de chia à la vanille

Le petit-déjeuner est, comme certains de vous le savent, mon repas préféré. Outre le porridge qui fait partie de mes chouchous, le pudding de chia figure dans mon top 5, d'autant plus qu'il est possible de le préparer la veille au soir pour le lendemain...

Channel all the Hawaiian island vibes with this fresh and flavour-packed Ahi Tuna Poke Bowl. It's a taste of aloha in your own kitchen!

Cant hop on a plane to Hawaii for fresh poke? Make these easy Ahi Tuna Poke Bowls and enjoy a little taste of aloha at home.

300 grammes de courgette 200 grammes de carotte 350 grammes de pomme de terre 150 grammes d'épinard (en feuille) 1 oignon 150 millilitres d'eau 200 millilitres de crème de coco 1 c. à soupe de pâte de curry jaune 1 c. à café de coriandre en poudre 2 c. à soupe d'huile d'olive Sel, poivre veganisezvous.wordpress.com

Curry de légumes (végétalien)

Pinterest
Search