Diane Msbf
More ideas from Diane
Série "Découvrez ce sein". Broche, coquille d’œuf, argent doré.Clémentine Despocq. Rendre la préciosité et la délicatesse de cette partie du corps. Un hommage au corps, à la femme, à la grossesse. La perle devient goutte de lait, le citron devient téton, la coquille d'œuf un pigment. http://head.hesge.ch/Bachelor-Design-Bijou-2013#IMG/jpg/Arnaud_Zill_RockTheRules_WEB-72dpi.jpg Photo: Baptiste Coulon 10/04/14

Série "Découvrez ce sein". Broche, coquille d’œuf, argent doré.Clémentine Despocq. Rendre la préciosité et la délicatesse de cette partie du corps. Un hommage au corps, à la femme, à la grossesse. La perle devient goutte de lait, le citron devient téton, la coquille d'œuf un pigment. http://head.hesge.ch/Bachelor-Design-Bijou-2013#IMG/jpg/Arnaud_Zill_RockTheRules_WEB-72dpi.jpg Photo: Baptiste Coulon 10/04/14

A number of years ago I found myself standing before a painting of a female patient in bed, surrounded by guests and various attendants. On...

Jacob Nicolas Henri, Nicolas Henri Jacob was a student of the French painter Jacques Louis David. He illustrated the eight-volume treatise, Atlas of Anatomy by French anatomist, Jean-Baptiste Marc Bougery Source: Cerebral coffins, Medical Illustrations

"Mammary ducts injected with red, yellow, black, green and brown wax" from On the Anatomy of the Breast' 1840, by Sir Astley Paston Cooper.

"Mammary ducts injected with red, yellow, black, green and brown wax" from On the Anatomy of the Breast' by Sir Astley Paston Cooper.

Web of Life. Collection of Creative Web Design Concepts.

I like the idea of enjoying the atmosphere stated at the top, it is inviting for a web page. The photographic elements tie together with the quasi-sepia look, and putting the detail text links at the bottom allows less clutter at top.

Poulet sauce aigre-doux à l'ananas Ingrédients pour 4 personnes : 600 gr d'escalopes de poulet 2 oignons 2 gousses d'ail 4 càs de sauce soja 1 càs de maïzena 2 càs de vinaigre de vin blanc 2 càs de concentré de tomates 1 càs de sucre en poudre 1 boîte d'ananas au sirop 2 càs d'huile d'arachide poivre

Poulet sauce aigre-doux à l'ananas Ingrédients pour 4 personnes : 600 gr d'escalopes de poulet 2 oignons 2 gousses d'ail 4 càs de sauce soja 1 càs de maïzena 2 càs de vinaigre de vin blanc 2 càs de concentré de tomates 1 càs de sucre en poudre 1 boîte d'ananas au sirop 2 càs d'huile d'arachide poivre