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La Réserve Paris Hôtel and Spa – Bûche Boule de Noël par Patrick Roger http://www.vogue.fr/culture/carnet-d-adresses/diaporama/les-meilleures-buches-de-noel-2015/24098#la-rserve-paris-htel-and-spa-bche-boule-de-nol-par-patrick-roger

Noël : nos 20 bûches en fête

Reserve Paris Hotel and Spa & Patrick Roger - Christmas Ornament, Shell black cocoa, chocolate mousse and caramel Ecuador salted butter tonka

Beautiful Parisian themed cake. Reminds me of 101 Dalmatians <3

Pink Umbrella Inspiration Challenge - Inspired by ruffles and cherry blossom hues, this cake uses hand painting and sponge dusting techniques. Gum paste was used for the umbrella ruffles as well as the tree branches.

Thomas Trillion "Tango"

Mango sablée base layered with passion fruit mango cremeux, pistachio sponge cake and fruit compotes

Colección Buche de Noel 2016 Crujiente petits plaisirs #troncodenavidad #crunchyteam #nuestravisiondelanavidad #retoconseguido #noel #alicantepastrytour #spain #quiendijoquenosepodia #pastry #contentos @valrhonaes @revistadulcypas @valrhonasignature @guiarepsol @chefstalk @silikomartprofessional Abierto el periodo de Reservas Información en los tlf : 650 07 07 27- 96 619 35 12

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une boîte en chocolat qui contient un cheesecake, décoré de roses et de fraises, comment faire des décors en chocolat

▷1001+ idées comment faire des décors en chocolat facilement

Le bonnet du Père-Noël [Chocolate cake, ganache, dark chocolate mousse & marshmallow] | Fauchon

FAUCHON Paris, reference of the food luxury and the delicatessen. The house FAUCHON proposes you on-line, its range of delicatessen and salty and sweet products.

Amazing cake

Work of art Entremets

Bûche Evasion - Alban Guilmet

Bûches de Noël : entre saveur et plaisir des yeux !

Pastry chef Dinara Kasko combines architecture and baking to create desserts that, from certain angles, look like buildings rather than sweets.

Architect-Turned-Baker Designs Geometric Desserts That Look Like Modern Buildings

Architect-Turned-Baker Designs Geometric Desserts That Look Like Modern Buildings - My Modern Met

Pavocake - moule double spirale Ø 18 x ht 4,5 cm - Meilleur du Chef

Pavocake - moule double spirale Ø 18 x ht 4,5 cm

La pâtissière ukrainienne Dinara Kasko fait des gateaux qui ont des formes géométriques abstraites avec des lignes parfaites soulignées par des couleurs vives et des textures subtiles.

Quand la patisserie se prend pour de la sculpture contemporaine abstraite