intérieur vs extérieur, une autre vision des fruits légumes par l'artiste Hiraku Cho

Artist Hiraku Cho paints the outside of fruits and veggies to disguise them as a different piece of produce.like all of lola linda's old art.

Hôtel Le #Burgundy à Paris

Merveilleux Tea-time au Burgundy

The orange calisson - Trocadéro biscuit, Fresh raspberries, basil sorbet. Le Burgundy Hotel, Paris---I'm not keen on the plating but the flavor combo sounds delicious.

Framboise Tulameen - Chef Yann Couvreur

Les étourdissants desserts cuisinés de Yann Couvreur au Prince de Galles

Visually beautiful, but probably hard to make unless you are a world class chef

Recette Millefeuille Zephyr. Merci à nos artisans pâtissiers de nous ravir les yeux et les papilles grâce à tant de délicatesse et de créativité. L'Atelier

millefeuille-zephyr This is pretty. Pretty sure it's not Millefeuille though, cos none of that looks like puff pastry. Where are the 1000 layers? That's what millefeuille IS!

Les étourdissants desserts cuisinés de Yann Couvreur au Prince de Galles

Les étourdissants desserts cuisinés de Yann Couvreur au Prince de Galles

Plating Ideas, Food Plating, Restaurants In Paris, Fancy Desserts, Elegant Desserts, Vintage, Plated Desserts, Food Photography, Creative Food

Poésie à croquer sur Instagram

Poésie à croquer sur Instagram

Pour l’amour des mélanges d’épices ! | http://www.christelleisflabbergasting.com/2015/10/pour-lamour-des-melanges-depices.html

Pour l'amour des mélanges d'épices

Pour l’amour des mélanges d’épices ! | http://www.christelleisflabbergasting.com/2015/10/pour-lamour-des-melanges-depices.html

Pinterest
Search