Macarons and Cafe au lait at Laduree, Paris, France.  If I could just get a taste, just a small taste of this.  Ah, Pariiiis :)

Had 4 day old Laduree Macarons from Paris in Hawaii.I can Imagine them FRESH in Paris, France! (Macarons and Cafe au lait at Laduree, Paris, France)

Lovely Package Design by Isabela Rodrigues

Le Bleu lait is a small company from Mirepoix, France. Le Bleu is a delicious fresh milk lovingly manufactured in small quantities.

How To Drink Coffee Like A Local In Paris.

How to Drink Coffee Like a Local in Paris

From drinking times to what to pair that silky café au lait with, here's how to order the perfect cup of coffee in Paris.

Ravelry: Origin 04 - Lait 02 pattern by Bergère de France

Lait 02 - Bergere de France Origin Collection - See our great prices and fast service.

Dorian cuisine.com Mais pourquoi est-ce que je vous raconte ça... : P'tit poulet à l'indienne et riz indien aux épices pour un plateau télé… C'est au programme...

P'tit poulet à l'indienne et riz indien aux épices pour un plateau télé… C'est au programme...

Velouté de carottes au lait de coco et croûtons de pain d’épices = Carrot soup with coconut milkand croutons. Worth a try!

Velouté de carottes au lait de coco et croûtons de pain d’épices

Miam, le Mont d'Or est un véritable délice à déguster chaud en plat ou froid avec le plateau de fromage | Jura, Franche-Comté, France | #JuraTourisme

Mont d’or au four - 20 recettes de fromage fondu - Elle à Table

✓ ♥ Mont d'or -- Push shards of garlic into the cheese, add white wine ~ then grill till the cheese is runny and serve with French bread toasts, potatoes and bacon.

lait entier, chocolat noir, vanille, guimauve, crème liquide, sucre                                                                                                                                                                                 Plus

Véritable chocolat chaud de grand-mère

Quelques coups secs et...Hop c'est fait ! Laits concentrés et laits en poudre - France-Lait - Réalités n°75, avril 1952.

Quelques coups secs et...Hop c'est fait ! Laits concentrés et laits en poudre - France-Lait - Réalités n°75, avril 1952.

Pinterest
Search