Merlu à la provençale... excellent et parfumé :) #Recette, #Light, #Régime…

Merlu à la provençale... excellent et parfumé :) #Recette, #Light, #Régime…

Merlu au four au court-bouillon : Recette de Merlu au four au court-bouillon - Marmiton

Merlu au four au court-bouillon

Merlu au four au court-bouillon : Recette de Merlu au four au court-bouillon - Marmiton

Pommes de terre au vinaigre balsamique

Pommes de terre au vinaigre balsamique

bhyuu

bhyuu

Merlu cuit au four au gingembre et à la sauce soja - Fish with ginger and tamari sauce - Vanessa Romano-Photographe et styliste culinaire-

Merlu cuit au four au gingembre et à la sauce soja - Fish with ginger and tamari sauce - Vanessa Romano-Photographe et styliste culinaire-

Recette four - Dos de merlu en crumble de tapenade tomate

Recette four - Dos de merlu en crumble de tapenade tomate

Crispy pan-seared #fish has never been easier to make. #recipe

The Food Lab: The Easiest Foolproof Crispy Pan-Seared Fish You'll Ever Make

Serious Eats: The Food Lab: The Easiest Foolproof Crispy Pan-Seared Fish You'll Ever Make

Dos de merlu aux légumes du soleil

Dos de merlu aux légumes du soleil

A simple Haddock with summer vegetables recipe for you to cook a great meal for family or friends. Buy the ingredients for our Haddock with summer vegetables recipe from Tesco today.

Recette four - Dos de merlu en crumble de tapenade tomate confite sur kaderickenkuizinn.com

Recette four - Dos de merlu en crumble de tapenade tomate confite sur kaderickenkuizinn.com

Garlic chicken with sweet potatoes, chorizo and courgettes recipe from Nathan Outlaw's Home Kitchen by Nathan Outlaw | Cooked

Garlic chicken with sweet potatoes, chorizo and courgettes recipe from Nathan Outlaw's Home Kitchen by Nathan Outlaw | Cooked

Merlu à l'espagnole ouvert portefeuille  on le place sur le plat à merlu avec huile d’olive, sel et piment d’Espelette. Il est cuit 6 minutes au four à 180 degrés.  On réchauffe le tout 1 minute au four toujours à 180  Pour la sauce composé d’ail pétale frit, huile d’olive déglacé au vinaigre de Xéres. On rajoute pour le dressage du persil ciselé et un demi citron en dent de loup.

Merlu à l'espagnole ouvert portefeuille on le place sur le plat à merlu avec huile d’olive, sel et piment d’Espelette. Il est cuit 6 minutes au four à 180 degrés. On réchauffe le tout 1 minute au four toujours à 180 Pour la sauce composé d’ail pétale frit, huile d’olive déglacé au vinaigre de Xéres. On rajoute pour le dressage du persil ciselé et un demi citron en dent de loup.

Curried baked hake. #fish #dinner #recipe

Fresh hake in a creamy, lightly curried sauce, baked until just cooked through, served with spiced rice and blanched sugar snap peas.

Whether served for breakfast, carried to the office for nibbling at one’s desk, carted to the beach for al fresco sustenance, or used as the basis for an ad-lib dinner, a frittata is an abidingly easy, satisfying choice. Good eggs and a few tasty additions are all you need. (Photo: Karsten Moran for The New York Times)

A Baked Frittata to Feed Out-of-Town Guests

This is a substantial baked frittata that feeds a small crowd Filled with spicy Italian sausage, flavorful greens and four kinds of cheese, it tastes best at room temperature, and it& perfect for a weekend late breakfast or any time of day.

Pinterest
Search