Stuff a buttery crescent roll with banana and a schmear of Nutella, roll it in cinnamon sugar, and bake. This is the easiest recipe for happiness, in 10 minutes flat.

Nutella and Banana Stuffed Crescent Rolls : stuff a buttery crescent roll with banana and a schmear of Nutella, roll it in cinnamon sugar, and bake. This is the easiest recipe for happiness, in 10 minutes flat. from The Food Charlatan

35 recettes irrésistiblement gourmandes de quiches au fromage

35 recettes irrésistiblement gourmandes de quiches au fromage

Quiches, Croque Monsieur, Quesadillas, Empanadas, Thermomix, Pizzas, Tortilla, Pizza Cake, Brunch

No fail, easy to make 6 ingredients homemade burger buns with a secret ingredient to keep them soft and fluffy longer. You will never buy burger buns from the store once you try these!

Homemade burger buns recipe with step by step video

No fail, easy to make 6 ingredients homemade burger buns with a secret ingredient to keep them soft and fluffy longer. You will never buy burger buns from the store once you try these! (homemade soft pretzels without yeast)

Briochettes au Chocolat

Briochettes au Chocolat

Cheesy Spinach Crescent Rolls Recipe

Cheesy Spinach Crescent Rolls - Image Only. Idea: roll out crescents, spread garlic butter on each, layer baby spinach, feta, mozzarella;

750g vous propose la recette "Brioches Suisse à la crème pâtissière et aux pépites de chocolat" notée 4.3/5 par 301 votants.

Brioches Suisse à la crème pâtissière et aux pépites de chocolat

750g vous propose la recette "Brioches Suisse à la crème pâtissière et aux pépites de chocolat" notée 4.3/5 par 301 votants.

Baguette viennoise aux pépites de chocolat.

Viennoises aux pépites de chocolat

Easy French chocolate chip viennoises accessible to all levels. With only 4 minutes to knead the dough, breakfast is ready even before you say it!

BRIOCHE TORSADEE A LA CREME (Pour 10 brioches : 250 à 280 g de farine selon l'absorption de cette dernière, 50 g de sucre, 80 g de beurre, 1 sachet de levure de boulanger, 1/2 c a c de vanille, 1 c a c de levure chimique, 5 g de sel, 1 jaune d'oeuf, + ou - 150 ml e lait tiède (tout dépend de l'absorption de la farine), 3 c a s de graines de pavot)

BRIOCHE TORSADEE A LA CREME (Pour 10 brioches : 250 à 280 g de farine selon l'absorption de cette dernière, 50 g de sucre, 80 g de beurre, 1 sachet de levure de boulanger, 1/2 c a c de vanille, 1 c a c de levure chimique, 5 g de sel, 1 jaune d'oeuf, + ou - 150 ml e lait tiède (tout dépend de l'absorption de la farine), 3 c a s de graines de pavot)

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