Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple Cream Cheese Rose Tarts

Apple Pie Rose Tarts Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Cheese cake minceur 300 g de fromage blanc/ 2 œufs/ 40 g de sucre/ 1 c. à soupe de maïzena/ le jus d'1/2 citron

Cheesecake minceur au citron

Original New York Cheesecake recipe from Lindy's restaurant, NYC. this is about the most fabulous nyc cheesecake in the world.

Après un bon et copieux repas, gâtez vous avec de délicieux parfait qui joue le rôle du dessert du digestif en même temps… Miam

coconut dessert recipes, special dessert recipes, chocolate dessert recipes - Layered chocolate and Baileys cream paired with crumbled Oreo cookies. These Baileys Cookies and Cream Parfaits are the perfect weekend retreat!

Tarte au chocolat au lait, caramel et cacahuètes

Tarte au chocolat au lait, caramel et cacahuètes - Blog de cuisine créative, recettes / popotte de Manue

Tarte au chocolat au lait, caramel et cacahuètes - A TESTER

Une pink limonade qui sent bon l'été | Pop & Soda

Limonade rose

easy recipe to make too cool pink lemonade for summer

anneaux citronnés aux amandes effilés 2

Anneaux citronnés aux amandes effilés

Coulant tiède au chocolat :  Ingrédients (pour 4 personnes) : - 95g de beurre - 90g de chocolat - 50g de farine - 100g de sucre - 3 œufs  Préparation de la recette :  Faites fondre au bain marie le chocolat puis le beurre en fouettant doucement.  Ajoutez le sucre, les œufs et la farine.  Versez dans des cercles à tarte ou des petits moules en aluminium.   Faites cuire à four chaud (200°C) pendant 6 min.  Servez avec une crème anglaise ou de la glace à la vanille.

"Chocolate Cake ( Moelleux au chocolat)This is one of the oldest French dessert recipes. Make sure you use good chocolate above and real butter. Also, you can keep the batter in the fridge for 5 days for an immediate gourmet treat any day of the week.

Pinterest
Search