Tutorial - How to frost a perfectly smooth cake with buttercream icing! Images…

How to frost a smooth cake with buttercream

Tutorial for how to frost a perfectly smooth cake with buttercream icing! Images and animated gifs with detailed instructions! Buttercream tastes better than fondant, so worth a try!

Comment préparer un croustillant praliné aux crêpes dentelles

Comment préparer un croustillant praliné aux crêpes dentelles

Solo imagina las posibilidades !!

J'ai testé pour vous le DIY Patate !

RECIPE/HOW TO - Squeeze Bottle Pancake Art. Fun way to greet good morning on vday :) (Source : Squeeze Bottle Pancake Art)

Roulé au citron C'est l'un de mes desserts préférés mais je n'avais jamais été satisfaite du résultat par manque de cohésion entre le biscuit et la crème. Durant cette année 2015, j'ai beaucoup cuisiné afin de produire des centaines de pas à pas photographiés par Silvia Santucci. Quand on manque...

Roulé au citron facile

Roulé au citron C'est l'un de mes desserts préférés mais je n'avais jamais été satisfaite du résultat par manque de cohésion entre le biscuit et la crème. Durant cette année 2015, j'ai beaucoup cuisiné afin de produire des centaines de pas à pas photographiés par Silvia Santucci. Quand on manque...

Buffalo Chicken Dip - we eat this almost every Sunday! A tried and true favorite. the-girl-who-ate-everything.com

Buffalo Chicken Dip - we eat this almost every Sunday! A tried and true favorite. the-girl-who-ate-.

Comment faire de la ganache de chocolat blanc

How to Make White Chocolate Ganache. Ganache is widely used in the field of pastry to decorate all kinds of desserts, from cakes to cookies and cupcakes. Ganache is a mixture of French origin, whose original recipe comprises equal parts .

Recept oko kojeg su se vodile polemike, sta je pravi Paganini, ja sam ga jela u jednoj slasticarni i bio je bozanstven! Medjutim nasla sam Paganini na ovim stranicama al u sasvim drugacijoj verziji, bio je fin, al ne to sto sam trazila, onda ga je napravila Monsunusa i izgledao je bas onako kako sam ga zamisljala, pa sam ga ja konacno napravila tati za danasnji rođendan... i kalorican je, mocan kolac ali to je ono sto sam trazila od kada sam prvi puta probala taj kolac u slasticarni :)…

Domaći Kuhar - Deserti i Slana jela: Paganini kocke

Danas vam donosim recept za jedan super ukusan desert. Volim čizkejk, ali ponekad mi dosadi klasika sa višnjama ili šumskim voćem, pa poželim da ga prilagodim sezoni. I tako sam napravila tvist pripremom u čaši pa izbegla želatin korak, kao...

Plazma desert u čaši / Cheesecake dessert with apples and caramelized nuts

Pinterest
Search