Hélène LEAO
More ideas from Hélène
Dégustation à l'Aveugle et Tri des Aliments

Dégustation à l'Aveugle et Tri des Aliments

Apprendre en s’amusant, les enfants adorent ça! Voici donc 10 expériences scientifiques rapides et simples pour les initier aux plaisirs de la science.

Apprendre en s’amusant, les enfants adorent ça! Voici donc 10 expériences scientifiques rapides et simples pour les initier aux plaisirs de la science.

Je vous garantis que cette expérience deviendra l’une de vos préférées dans la catégorie « expériences à faire dans la cuisine ». Elle montre en particulier les interactions qui ont lieu entre duRead More...

Je vous garantis que cette expérience deviendra l’une de vos préférées dans la catégorie « expériences à faire dans la cuisine ». Elle montre en particulier les interactions qui ont lieu entre duRead More...

Long Jetty Renovation Laundry Reveal

Laundry hanging space for the win! Such a calming space (until there’s a truck load of washing in here that is ). Benchtop ‘Yukon’ in suede finish - all details on the journal

Science Experiment for Kids - How to Make Hot Ice with Baking Soda and Vinegar

Science Experiment for Kids - How to Make Hot Ice with Baking Soda and Vinegar

Du bois et du blanc dans une salle de bains aux multiples styles

Du bois et du blanc dans une salle de bains aux multiples styles

Melt is a minimalist house located in Osaka, Japan, designed by SAI Architecture Design Office. The site is situated on a slightly elevated lot within a quiet residential area of Osaka. The clients wanted a home that would be able to interact with the surrounding environment, and include an abundance of greenery. The architects decided to place the building on the North side in order to maximize a garden space, and elongating the building. A large roof was set up over the garden space…

Melt is a minimalist house located in Osaka, Japan, designed by SAI Architecture Design Office. The site is situated on a slightly elevated lot within a quiet residential area of Osaka. The clients wanted a home that would be able to interact with the surrounding environment, and include an abundance of greenery. The architects decided to place the building on the North side in order to maximize a garden space, and elongating the building. A large roof was set up over the garden space…