Pavé de Turbot en écailles de Chorizo Légumes Primeurs et Beurre d’Orange | Arts & Gastronomie
Turbot Lever les filets, détailler des pavés d’environ 150 g. Faire fondre une noisette de beurre dans une poêle et colorer côté peau quand le...
Richard Haughton #plating #presentation
ChefsTalk on Instagram: “Awesome! Follow @janhartwig_atelier via @ChefsTalk App www.chefstalk.com #chefstalk”
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Berliner Speisemeisterei on Instagram: “[black cod] by @gayleq ・・・ Bacon dashi poached crispy skin black cod on pork stock braised red quinoa with sweet baby peas If you also…”
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Seared bass over fava beans
Amphitryon | Arts & Gastronomie
Amplifon, leader mondial et numéro 1 français des solutions auditives, ouvre son 7e centre à Dijon dans le magasin d’optique Krys, situé quartier Montmuzard. En...
Jean-Georges Restaurants New York
JoJo offers a relaxed yet elegant dining experience in a quaint turn-of-the-century townhouse setting on the Upper East Side. The first of Jean-Jeorges’ restaurants, this neighborhood gem is now celebrating its 20th anniversary; the Contemporary French menu still features some well-loved original dishes.
ウエディング
「伊勢海老のポアレ 浅葱、蝦夷アワビと雲丹の潮ソース キャベツのブレゼと彩り野菜の スティーム」