Eclair - Lilian Bonnefoi - Hotêl du Cap Eden Roc / design pastry

Eclair - Lilian Bonnefoi - Hotêl du Cap Eden Roc Morpheus: "If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain.

Bûche chocolat - La Pâtisserie des Rêves

Les merveilleuses bûches de Noël de La pâtisserie des Rêves de Conticini, collection 2013

Christophe Michalak

25+1 bûches de Noël that will make you want to live in France

Christophe Michalak - “Galactic”, an original composition based in passion fruit, jasmine tea and a hot chocolate sauce

Noël 2013 - Bûche pistache citron - Philippe Conticini - La Pâtisserie des Rêves. Base de biscuit pistache, "craquounet" à la pistache, crémeux pistache, mousse légère pistache et mousseline au citron avec insert de crème citron. A partir de 60€ pour 5 à 6 personnes.

Les merveilleuses bûches de Noël de La pâtisserie des Rêves de Conticini, collection 2013

Laurent Le Daniel. The Wood.

25+1 bûches de Noël that will make you want to live in France

A journey through some of the best patisseries in France which will dumbfound you due to the creativity of their contents in these (not so) classical Christmas desserts.

Noël 2013 - Bûche vintage aux marrons - Philippe Conticini - La Pâtisserie des Rêves. Biscuit dense, mélange crème à la vanille et marrons et griottes.

Les merveilleuses bûches de Noël de La pâtisserie des Rêves de Conticini, collection 2013

Le merveilleux au café de Christophe Michalak

Le merveilleux au café de Christophe Michalak

Le merveilleux au café de Christophe Michalak / egg whites caster sugar 150 g icing sugar 50 cl cream mascarpone brown sugar 10 g of soluble sea salt coffee To finish: 20 g of icing sugar cocoa powder

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