Rouleaux de courgette

Since sushi is the go yo food of college and university students. This seems like a good way to get in your veggies. Roll up your salad into raw zucchini "sushi" rolls. Fresh and delicious!

Potatoes

Crash Hot Potatoes

Crushed Hot Potatoes from the Pioneer Woman. These were delicious! My husband even liked them, and he doesn't really like potatoes.

If you are out of ideas for appetizers or dinner starters here is a great one: prosciutto wrapped asparagus. I think they look absolutely delicious, but I

Prosciutto Wrapped Asparagus

12 asparagus spears 6 prosciutto slices Cut prosciutto strips in half lengthways. Wrap the bottom end of prosciutto over the asparagus start rolling in a spiral up, leaving tip exposed. Fry wrapped asparagus spears until prosciutto is brown and crispy.

Blanquette de saumon 6 pavés de saumon 4 ciboules 2 carottes 1 citron (jus) 1 c. à soupe de persil haché 60 g de beurre 40 cl de crème fraiche liquide 30 cl de bouillon de volaille 2 c. à soupe de farine 2 c. à soupe de moutarde àl’ancienne sel et mélange de 5 baies

La blanquette de saumon, un plat pour toute la famille

Miam!

1 baked potato 1 Tbsp butter 2 eggs (@ SafeEggs would be perfect for this) 2 strips bacon, cooked. salt and freshly ground black pepper. Place tablespoon of butter in the middle of each bowl.

Cream Cheese Bacon Bites-these appetizers are so easy to make an won't last long at any party!

Cream Cheese Bacon Bites

Cream Cheese Bacon Bites adapted from Pampered Chef ounces cream cheese, softened slices of bacon, cooked 1 tablespoon finely chopped onion teaspoon ground pepper 1 can crescent rolls

La pomme de terre dans tous ses états, en 10 recettes succulentes et originales !

La pomme de terre dans tous ses états, en 10 recettes succulentes et originales !

Try this Idaho Sunrise (Baked Eggs & Bacon In Potato Bowls) recipe today! Your morning favorites presented in a creative fashion!

Laissez vous envahir par l'odeur d'oignons et de champignons. Originaire de Russie, le bœuf Stoganoff est l'un de mes soupers favoris. Moi qui adore les champignons je suis servie avec cette recette réconfortante.    Ingrédients : 1 livre de nou

Laissez vous envahir par l'odeur d'oignons et de champignons. Originaire de Russie, le bœuf Stoganoff est l'un de mes soupers favoris. Moi qui adore les champignons je suis servie avec cette recette réconfortante. Ingrédients : 1 livre de nou

Croquettes de thon et légumes

Lorsque je suis pressée et que je n'ai pas grand chose dans…

Pinterest
Search