Justine Francois

Justine Francois

Justine Francois
More ideas from Justine
On récapitule : 1. Préchauffer le four à 200 degrés. 2. Eplucher, laver et tailler les patates douces en forme d’allumettes. 3. Disposer les allumettes de patates douces dans un plat allant au four. 4. Arroser d’huile d’olive. 5. Enfourner pour 50 minutes à 200 degrés en retournant les frites de temps en temps. 6. Saler et poivrer à la sortie du four.

On récapitule : 1. Préchauffer le four à 200 degrés. 2. Eplucher, laver et tailler les patates douces en forme d’allumettes. 3. Disposer les allumettes de patates douces dans un plat allant au four. 4. Arroser d’huile d’olive. 5. Enfourner pour 50 minutes à 200 degrés en retournant les frites de temps en temps. 6. Saler et poivrer à la sortie du four.

1med banana, mash; ¼c NSA creamy PB; 1T maple; 1T melted coconut oil; 1 flax egg (1T flax + 3T water, set for 15 min); ½t vanilla 1½c rolled oats; ¼t: baking powder & soda; ½c unsweetened coconut flakes; ⅓c chocolate chips -heat oven 350°. Line 8x8 with parchment; set aside. Mix banana ->vanilla until smooth. Mix oats ->baking soda; mix into banana. Fold in coconut & chocolate chips. Pour into 8x8; smooth. Bake 16-22 min, until lightly golden around edges. Cool 1°. 16 bars

1med banana, mash; ¼c NSA creamy PB; 1T maple; 1T melted coconut oil; 1 flax egg (1T flax + 3T water, set for 15 min); ½t vanilla 1½c rolled oats; ¼t: baking powder & soda; ½c unsweetened coconut flakes; ⅓c chocolate chips -heat oven 350°. Line 8x8 with parchment; set aside. Mix banana ->vanilla until smooth. Mix oats ->baking soda; mix into banana. Fold in coconut & chocolate chips. Pour into 8x8; smooth. Bake 16-22 min, until lightly golden around edges. Cool 1°. 16 bars