C’était un ancien dépôt des chemins de fer

An old railroad depot conversion into a nice family country house loft-style, by Carolina Peuriot Bouché of architecture and interior design studio Prágmata.

pour empecher rollmops de se faufiler !!!

This sideboard was inspired by a boxing ring

Isle on the Beiersdorf offices in Athens-Greece with led stripes incorporated into the concrete floor and drywall creating the effect of natural light entering through cuts on the wall. Design and implementation by the Love.it team.

Beiersdorf offices in Athens,Greece, with led stripes incorporated into the concrete floor and drywall creating the effect of natural light entering through cuts on the wall - design and implementation by the Love.

Situé au cœur de Bombay, trois personnes d’une même famille logent dans trois appartements d’un immeuble de 6 étages. Les architectes ont donc effectué simultanément trois projets de design d’intérieur. Chacun ayant des besoins différents et des personnalités propres, ils ont abordé le même espace avec des distributions différentes.

SDM Apartment par Arquitectura in Movimiento

Mumbai house Waves of wood form staircase at SDM Apartment by Arquitectura en Movimiento Workshop


More ideas
Pinterest
Search