♥ Saint Jacques et crèmes aux écorces d'agrumes

Saint-Jacques et crème aux écorces d'agrumes

Seared Scallops with Orange Ginger Sauce by karinemoniqui #Scallops #Orange #Ginger #karinemoniqui

Seared Scallops with Orange Ginger Sauce, topped with edible flowers by karinemoniqui

Saint-jacques poêlées à la crème de safran

Poêlée de Saint-jacques à la crème de safran

Paleo - Saint-jacques poles la crme de safran - It’s The Best Selling Book For Getting Started With Paleo

Lavender honey roast duck for two at Eleven Madison Park. I ate this during my birthday lunch in November 2011.

Lavender honey roast duck for two at Eleven Madison Park. I ate this during my birthday lunch in November Canard sauce lavande et miel

Cette recette du chef Christophe Michalak est introuvable sur internet ou dans l’un de ses livres. La photo du fantastik « Monsieur Jean Dujas » a simplement été publiée sur Facebook (pour nous faire baver d’envie!) avec la description des différentes couches : biscuit brownie, praliné noisette amandes, crémeux chocolat, chantilly et glaçage Gianduja. Tant pis, je …

Cette recette du chef Christophe Michalak est introuvable sur internet ou dans l’un de ses livres. La photo du fantastik « Monsieur Jean Dujas » a simplement été publiée sur Facebook (pour nous faire baver d’envie!) avec la description des différentes couches : biscuit brownie, praliné noisette amandes, crémeux chocolat, chantilly et glaçage Gianduja. Tant pis, je …

Recipe For Certified Piedmontese Filet Mignon With Red Wine Tomato Sauce

Recipe For Certified Piedmontese Filet Mignon With Red Wine Tomato Sauce

Recipe: Olive oil poached Babonne, leeks, asparagus and Prosecco sauce from Four Seasons Resort Mauritius.

Recipe: Olive oil poached Babonne, leeks, asparagus and Prosecco sauce from Four Seasons Resort Mauritius.

Daniel Boulud's slow baked sea bass, fennel royale & caramelized figs ¦ Four Magazine

Daniel Boulud's slow baked sea bass, fennel royale caramelized figs ¦ Four Magazine

Three lines Wild sea bass with steamed shellfish, octopus and squid fondants, fine purée of white herbs, lemon salt, sweet almond milk ... (Eric Gonzalez - Ivan Apostolov)

Three lines Wild sea bass with steamed shellfish, octopus and squid fondants, fine purée of white herbs, lemon salt, sweet almond milk .

Recette de ris de veau truffé aux asperges de Robuchon par Sophie

Recette de ris de veau truffé aux asperges de Robuchon par Sophie

Dans la peau d'un chef - 21/11/2013 - Les encornets de Christophe Michalak

Dans la peau d'un chef - 21/11/2013 - Les encornets de Christophe Michalak

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