Miam!

Raspberry Chocolate Cups

Ingredients: Prep Time: 30 min chilling time Total Time: 40 mins chilling time 7 oz g) dark chocolate cocoa) 6 aluminum muffin cups 5 oz g) fres

Raspberry Chocolate Cups https://www.youtube.com/watch?v=gaoGfJx_VIw

Raspberry Chocolate Cups

Ingredients: Prep Time: 30 min chilling time Total Time: 40 mins chilling time 7 oz g) dark chocolate cocoa) 6 aluminum muffin cups 5 oz g) fres

Easy as!!!

Deliciousness to the max…

3 Ingredient Nutella Brownies - Bake at for around 30 minutes (less time for cupcake form, more time if the centers aren't baked through). Good for school bake sales - taste more like chocolate cake than brownie though

Chocolate & Strawberry

I love these despite everyone admonishing me to refrain from eating them, due to my headaches. Lord, deliver me from this temptation!

White chocolate and strawberry tart

White Chocolate Strawberry Tart: Make the most of an all-time-favourite British summer fruit in this strawberry tart. Here, the fruit is encased in pastry filled with a rich and luxurious white chocolate filling.Preparation: 30 minutes, plus chilling

How to Make Chocolate Dipped Strawberry Pops

Chocolate Dipped Strawberry Pops

Chocolate Dipped Strawberry Pops -- would be amazing dipped in Lindt EXCELLENCE dark chocolate! (Chocolate Bouquet How To Make A)

Chocolate Raspberry Mousse Cake

Chocolate Raspberry Mousse Cake - such an elegant dessert and just perfect for the holidays! Great base recipe for Mousse to make tons of other great desserts!

"Best fudge brownies", described as "lusciously dense, rich, chocolaty, crackly topped, and artery clogging". Sounds perfect to me.

The Best Fudge Brownies

The Best Fudge Brownies - This is the brownie recipe that will end your search for the perfect brownie recipe once and for all. It's lusciously dense, rich, chocolaty, crackly topped, and artery clogging. ADDING MORE FLOUR WILL MAKE BROWNIES CAKE-LIKE

Tartelettes à la pralinoise

Tartelettes à la pralinoise

Chocolate Tarts, Dessert Chocolate, Sweet Desserts, Cook Desserts, Dessert Recipes, Patisserie, Tartelette, Beignets, Me Gustas

Recette de Tarte choco coco, Une tarte garnie d'un mélange à base de noix de coco râpée, de crème et de sucre, cuite au four puis nappée de chocolat noir : un vrai délice !

Tarte choco-coco

Découvrez cette recette de Tarte choco coco expliquée par nos chefs

Fondant coeur coulant praliné

Fondant coeur coulant praliné

Brioche, Coeur D'alene, Patisserie, Praline, Small Desserts, Dessert Food, Food Truck, Parfait, Nutella

Recette de la tarte passion Dulcey. Elle se compose d’une pâte sucrée, d’un croustillant gianduja, d’un crémeux au fruit de la passion et d’une ganache au Dulcey.

Tarte passion Dulcey

Recipe for the Dulcey passion pie. It consists of a sweet dough, a crispy gianduja, a creamy passion fruit and a ganache at the Dulcey.

Pate sablee aux amandes1

vanilla almond tart crust from Baking Bites. I would take out the almond due to an allergy.

Rafaello maison pret en 15 minutes 250g noix de coco 200g lait concentré 100g amandes mélanger lait et coco pour obtenir une belle pâte. Laisser reposer 1h. Façonner des boules en insérant une amande à l'intérieur (ou noisette) puis rouler dans de la noix de coco râpée. Garder au frais

Rafaello maison pret en 15 minutes 250g noix de coco 200g lait concentré 100g amandes mélanger lait et coco pour obtenir une belle pâte. Laisser reposer 1h. Façonner des boules en insérant une amande à l'intérieur (ou noisette) puis rouler dans de la noix de coco râpée. Garder au frais

Tuile de Croustillant - tuiles de croustillant 100g de praliné en pâte 25g de chocolat blanc 35g de feuilletine (gavottes émiettées) 30g de chocolat noir Faites fondre les chocolats et la pâte de praliné au bain-marie. Laissez tiédir et incorporez la feuilletine. Sur un tapis silicone ou une feuille de papier sulfurisé, faites des tuiles rondes. Faites prendre au réfrigérateur.

Tuile de Croustillant - tuiles de croustillant 100g de praliné en pâte 25g de chocolat blanc 35g de feuilletine (gavottes émiettées) 30g de chocolat noir Faites fondre les chocolats et la pâte de praliné au bain-marie. Laissez tiédir et incorporez la feuilletine. Sur un tapis silicone ou une feuille de papier sulfurisé, faites des tuiles rondes. Faites prendre au réfrigérateur.

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