(Gruyère de) Comté AOC (Poligny, Jura, Franche-Comté, France) -- raw cow's-milk, aged 8-12 months

The consistency of semi-soft cheeses (fromage à pâte demi-molle) places them between semi-hard and soft cheeses. The group of semi-soft cheeses includes the French Reblochon and St Nectaire, for instance.

Véritables bugnes lyonnaises

Véritables bugnes lyonnaises

Beurre Mou, Biscuits, Vin, Plait, Kouign Amann, Carnival Food, France, Pastry Cake, Petits Plats

Découvrez la recette des roches pralinés, à la noix de coco caramélisée, de Christophe Michalak.

La recette des rochers pralinés de Christophe Michalak

Découvrez la recette des roches pralinés, à la noix de coco caramélisée, de Christophe Michalak.

Vieux Laguiole – Aubrac, Aveyron (France) – Crédit Photo : hirondellecanada – Licence CC BY-NC-ND 3.0

Laguiole aka Tome de Laguiole, is an AOP cheese from the plateau of Aubrac, situated at between 800 - in the region of Aveyron in

Caillette ardéchoisehttp://www.marmiton.org/recettes/recette_maouche-ardechoise_27894.aspx

Caillette ardéchoise, la recette traditionnelle

Caillette ardéchoisehttp://www.marmiton.org/recettes/recette_maouche-ardechoise_27894.aspx

Bocuse Restaurant

Paul Bocuse at the Auberge du Pont de Collonges yr old chef) ~ The flat dishes pay homage to the great French cuisine.

Salers (fromage) ---------------Pays d’origine : France Haute-Auvergne (Cantal) Lait de vache Pâte pressée non cuite Appellation, depuis AOC 1961, AOP 2003

Salers Cow cheese from the Haute-Auvergne (Cantal)

Vacherin du Haut-Doubs

inspiration for styling photo of an earthy looking home, wine and cheese tasting

Bonbons, friandises et spécialitées sucrées de nos régions

Carte de France des bonbons - map of the speciality sweets that you'll find in the different regions of France

reblochon2.jpg (277×415)

reblochon2.jpg (277×415)

Pinterest
Search