Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple Pie Rose Tarts Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Coupe en chocolat avec ballon de baudruche

Christmas ● DIY ● Tutorial ● Fancy Chocolate Bowl - can be very small for a dessert or pudding garnish, or large to serve fruit, etc. Festive and yummy!

How-To: Chocolate Bowl With Strawberries | MAKE: Craft

How-To: Chocolate Bowl With Strawberries

pantone milkshake milktone : recette simples et fruitées. On peut aussi utiliser du lait d'amande.

One milkshake a day... Ma palette de vitamines

pantone milkshake milktone : recette simples et fruitées. On peut aussi…

Smash open these delicious pinatas to get the candy hidden inside!

Chocolate Pokemon Pinatas

Smash open these delicious pinatas to get the candy hidden inside! I don't play Pokémon, but these are cute!

Croissant au Nutella Miam!!!

Easy Nutella™ Cookie Roll-ups

Perfect for all celebrations like birthdays, New Year, and the holidays! These surprisingly simple four-ingredient beauties made with pie crust will be a hit anywhere you serve them. Simply spread Nut(Baking Treats For Kids)

Retrouvez la recette de ces délicieuses chouquettes sur le site de Gourmand. Vous allez adorer !

Chouquettes - recette facile - Gourmand

Retrouvez la recette de ces délicieuses chouquettes sur le site de Gourmand. Vous allez adorer !

Chocolate Bowls with Chambord Whipped Cream and Berries

Serves 8 For Chocolate Bowls: 8 balloons 10 ounces good dark chocolate, chopped fine For Whipped Cream: Pint heavy cream 1 Tab.

Cinnamon Roll au Potimarron - Recette Sans Lactose - Petits Béguins

CINNAMON ROLL AU POTIMARRON

On récapitule : 1. Découper des bandes de pâte de 3 cm de largeur et 6 cm de longueur. 2. Déposer les pépites de chocolat sur toutes les bandes. 3. Enrouler 2 bandes entre elles pour former une tresse. 4. Badigeonner du jaune d’œuf battu. 5. Enfourner 20 minutes à 225° sur une plaque recouverte de papier cuisson.

Torsades au chocolat - Astuce vidéo - Gourmand

On récapitule : 1. Découper des bandes de pâte de 3 cm de largeur et 6 cm de longueur. 2. Déposer les pépites de chocolat sur toutes les bandes. 3. Enrouler 2 bandes entre elles pour former une tresse. 4. Badigeonner du jaune d’œuf battu. 5. Enfourner 20 minutes à 225° sur une plaque recouverte de papier cuisson.

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