Bouffe

Collection by Nina Ndong

14 
Pins
 • 
7 
Followers
How to Make Basic White Sandwich Bread... .

How To Make Basic White Sandwich Bread

·
14 reviews
·

If you've been thinking of trying your hand at homemade sandwich bread, here's a great recipe to make first.

If you too are looking for ways to lose weight and live a healthier life, you have come to the right place! The following tips can help you shed a few pounds, and that too in just 10 days!

If you too are looking for ways to lose weight and live a healthier life, you have come to the right place! The following tips can help you shed a few pounds, and that too in just 10 days!

Gaufres salées à la mozzarella, aux tomates séchées et au bacon - Quand Nad cuisine...

Gaufres salées à la mozzarella, aux tomates séchées et au bacon - Quand Nad cuisine...

Une nouvelle version de gaufres salées, dénichées chez ma compatriote Maïwenn, qui une fois de plus nous a régalé. Si vous ne connaissez pas son blog "La main à la pâte", allez y faire un tour, on y trouve toujours de quoi se régaler! J'ai rajouté...

Muffins anglais: pour nos petits dej du dimanche <3

Muffins anglais - chefNini

Les muffins anglais sont des petits pains ronds d’origine anglaise (d’où le nom). Ils sont généralement servis au petit déjeuner en version sucrée ou salée. Je les préfère en version salée ou tout simplement avec du beurre.

Mini Sandwich Cakes! Like this idea but I'd make them desserts, not sandwiches.

Mini Sandwich Cakes (Smorgastarta)

·
1 review
·
4 hours
·

Small sandwich cakes make using Pillsbury™ Grands!™ flaky biscuits and simple chicken, ham, egg, or tuna salad are decorated with vegetables, eggs, herbs and more. Perfect for a luncheon or shower.

bento ideas

How To Make Cute Bento Boxes for Kids | Alpha Mom

Special bento box lunches are easy to create with a few supplies you probably already have on hand. Follow our techniques and create a meal kids will love!

Poulet Rôti au gingembre et poivre blanc de Penja - Recettes de cuisine africaine

Poulet Rôti au gingembre et poivre blanc de Penja - Alice Pégie Cuisine