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chat dans la neige

chat dans la neige

Chat sous la neige // French cat under the snow.

Professional pet photography: 40 wonderful and cute pictures of photogenic cats

chien qui met un chat dans la neige

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Cougar (Mountain Lion) sitting atop a small tree during a winter storm || "bird's eye view" :-)

19 Magical Photos of Animals In Winter

Pet a mountain lion! Cougar (Mountain Lion) sitting atop a small tree during a winter storm

Fluffy cat breeds - My Norwegian Forest cat Boots is a twin to this beauteous vision of lovliness :)

13+ Types of Fluffy Cat Breeds (Complete Guide to Care Fluffy Cat)

Beau chat noir dans la neige / beautiful black cat in the snow

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Even in the snowy cold, she waits dutifully.....

Even in the snowy cold, she waits dutifully.....

The Cat Who Walked By Himself / Rudyard Kipling from Just So Stories // "This is the picture of the Cat that Walked by Himself, walking by his wild lone through the Wet Wild Woods and waving his wild tail. There is nothing else in the picture except some toadstools. They had to grow there because the woods were so wet. The lumpy thing on the low branch isn't a bird. It is moss that grew there because the Wild Woods were so wet."

"But the wildest of all the wild animals was the Cat. He walked by himself, and all places were alike to him." // From "The Cat Who Walked By Himself" in "Just So Stories" by Rudyard Kipling (Illustration also by Kipling)

On récapitule : 1. Préchauffer le four à 180°.  2. Mélanger le sucre glace et le beurre jusqu’à obtention d’une crème onctueuse. 3. Monter en neige le blanc d’œuf. 4. L’incorporer doucement au mélange beurre – sucre glace. 5. Verser la farine en mélangeant. 6. Beurrer la plaque de cuisson. 7. Façonner les langues de chat avec une poche à douille ou avec deux petites cuillères en veillant à les espacer de façon régulière. 8. Passer 6 minutes au four. 9. Laisser tiédir les langues de chat.

Langues de chat - Recette vidéo - Gourmand

On récapitule : 1. Préchauffer le four à 180°. 2. Mélanger le sucre glace et le beurre jusqu’à obtention d’une crème onctueuse. 3. Monter en neige le blanc d’œuf. 4. L’incorporer doucement au mélange beurre – sucre glace. 5. Verser la farine en mélangeant. 6. Beurrer la plaque de cuisson. 7. Façonner les langues de chat avec une poche à douille ou avec deux petites cuillères en veillant à les espacer de façon régulière. 8. Passer 6 minutes au four. 9. Laisser tiédir les langues de chat.

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