Explorez Chou, Cuisine Sorcière et plus encore !

Paris-Brest par la route de campagne - Amuses bouche

Paris-Brest par la route de campagne

Le Paris-Brest est le dessert préféré de maman et depuis que j'ai vu l'émission "Le meilleur Pâtissier" avec Mercotte, j'avais très envie d'en refaire un. Et j'ai sauté sur la occasion venue, l'anniversaire de ma nièce qui est née le même jour que...

Cream Puff and Eclair Templates

Pate a Choux Templates for Cream Puffs and Eclairs

Paris Brest Template

Pate a Choux Templates for Cream Puffs and Eclairs

Crema Catalana, Spain's version of creme brulee, is way easier to make at home that I ever thought! This shockingly easy dessert recipe is spiced with cinnamon and lemon peel. It's one of Spain's most traditional desserts!

Crema Catalana, Spain's version of creme brulee, is way easier to make at home that I ever thought! This shockingly easy dessert recipe is spiced with cinnamon and lemon peel. It's one of Spain's most traditional desserts!

Pinterest
Rechercher