Explore Food Design, Design Design, and more!

Anne charlotte Blanchot Delphine Huguet : Portfolio : Portfolio

Anne charlotte Blanchot Delphine Huguet : Portfolio : Portfolio

JULIE ROTHHAHN, designer culinaire, Pâtadoigts, Minimarionettes de Pâte au Paprika, 2004.

Pâtadoigts cocktail

JULIE ROTHHAHN, designer culinaire, Pâtadoigts, Minimarionettes de Pâte au Paprika, 2004.

FOOD PAPER / PAPIER DE FRUITS- Ce carnet reprend le vocabulaire du papier pour vous faire déguster des feuilles de fruits. Chacun des carnets est constitué de 3 goûts et 950g de fruits. This book takes the vocabulary of paper for you to sample the fruits of leaves. Each of the books consists of 3 flavors and fruit 950g. www.ui-da.com #foodhapiness, #fooddesign, #delphinehuguet, #uisworld, #designculinaire

FOOD PAPER / PAPIER DE FRUITS- Ce carnet reprend le vocabulaire du papier pour vous faire déguster des feuilles de fruits. Chacun des carnets est constitué de 3 goûts et 950g de fruits. This book takes the vocabulary of paper for you to sample the fruits of leaves. Each of the books consists of 3 flavors and fruit 950g. www.ui-da.com #foodhapiness, #fooddesign, #delphinehuguet, #uisworld, #designculinaire

Food Presentation, Salsa Picante, Nice Cream, Creative Food Art, Supper Club, Food Displays, Cilantro, Cooking Ideas, Special Events

Stéphane Bureaux  Projets issus de l'exposition Tool's Food  Galerie Fraich'Attitude, Paris 2007

Le Colec by Stéphane Bureaux - Carefully selected by GORGONIA www.

Légumier, nuancier de purées de légumes surgelées. Design Julie Rothhahn (2006)

Food Design – Aventures sensibles

Food Design - Sensitive Adventures - Vegetable Frozen Vegetable Puree by Julie Rothhahn

Introducing Miit, a French Design Studio that Designs Food Experiences

Introducing Miit, a French Design Studio that Designs Food Experiences

Introducing Miit, a French Design Studio that Designs Food Experiences - Design Milk

Installée au sein de la Designhuis (Eindhoven, Pays-Bas) du 30 juin au 30 septembre 2012, l’exposition Food Culture: Eating by Design (organisée par Premsela, Institut néerlandais du design et de la mode) présente les travaux de designers qui explorent les liens entre design, nourriture et origines de celle-ci.

through ‘food design XL’ austrian design studio honey & bunny investigates why certain culinary delights are the way they are and how they .

Pinterest
Search