Bruleed chocolate mocha crepe cake

Après la galette des rois, ce début d'année 2016 réserve encore plusieurs temps forts culinaires. A peine la fève trouvée, les gourmands seront donc ravis d'anticiper la chandeleur. Et puisque [...]

White Chocolate Truffle Cake that will become the talk of the table at any dinner party! (Chocolate Desserts For Parties)

Vous êtes propriétaire d'une boulangerie/pâtisserie? Mettez votre main à la pâte et maximisez votre présence sur le web avec ce design d'inspiration de restaurant. N'oubliez pas d'ajouter des photos et vos heures d'ouverture!

Chocolate Eclair Crepe Cake from Six Sisters' Stuff | This sophisticated but simple dessert recipe tastes amazing and will wow your guests! All you have to do is make some crepes, layer them this a delicious eclair filling, refrigerate and serve!

Chocolate Eclair Crepe Cake from Six Sisters' Stuff | This sophisticated but simple dessert recipe tastes amazing and will wow your guests! All you have to do is make some crepes, layer them this a delicious eclair filling, refrigerate and serve!

Oreo Brookie Layer Cake - a layer of chocolate chip cookie cake oreo cake and a fudgey chocolate brownie! All my favorite things in one…

Oreo Brookie Layer Cake - a layer of chocolate chip cookie cake oreo cake and a fudgey chocolate brownie! All my favorite things in one…

Who could beat this Cheesecake Filled Chocolate Bundt Cake with its rich yet tender chocolate cake surprise cheesecake filling and thick fudgy glaze? This recipe is YUM.

Who could beat this Cheesecake Filled Chocolate Bundt Cake with its rich yet tender chocolate cake surprise cheesecake filling and thick fudgy glaze? This recipe is YUM.

Ingrédients pour la base de biscuit (20 cm de moule 8 personnes.): 55 grammes farine 30 grammes  poudre de cacao (non sucré) Une pincée de bicarbonate de soude Pincée de sel 40 grammes beurre  température ambiante, 30 grammes cassonade 40 grammes sucre ½ c / c extrait de vanille 20 ml. lait (2 c / s) 30 grammes. beurre,

Ingrédients pour la base de biscuit (20 cm de moule 8 personnes.): 55 grammes farine 30 grammes poudre de cacao (non sucré) Une pincée de bicarbonate de soude Pincée de sel 40 grammes beurre température ambiante, 30 grammes cassonade 40 grammes sucre ½ c / c extrait de vanille 20 ml. lait (2 c / s) 30 grammes. beurre,

#chocolat

Dites adieu aux problèmes de peau avec ce remède miracle

LE magazine féminin de référence sur Internet. Astuces beauté, santé, cuisine, voyages et bien être. De nouveaux articles publiés tous les jours!

Here are the best homemade chocolate cupcakes! Moist, rich, soft, and so easy to make from scratch with chocolate buttercream frosting! Recipe on sallysbakingaddiction.com (Baking Sweet Buttercream Frosting)

Here are the best homemade chocolate cupcakes! Moist, rich, soft, and so easy to make from scratch with chocolate buttercream frosting! Recipe on sallysbakingaddiction.com (Baking Sweet Buttercream Frosting)

Pinterest
Rechercher