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Un dessert signé Claire Heitzler: une mousse au champagne rosé, litchi, longan et fraise des bois, servie au printemps dernier chez Lasserre...

Emmanuel Renaut et Claire Heitzler, chef et pâtissière de l'année 2012

Un dessert signé Claire Heitzler: une mousse au champagne rosé, litchi, longan…

Tarte aux Pommes - Restaurant La Scène - 2014

Les étourdissants desserts cuisinés de Yann Couvreur au Prince de Galles

Tarte aux Pommes - Restaurant La Scène - 2014

ponderaciones.jpg (318×338)

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French Patisserie, Fancy Desserts, Food Plating, Gourmet Foods, Food Presentation, Food Design, Creative Food, Food Styling, Food Art

Inside and outside of the Ivoire white chocolate mousse, raspberry jelly, white chocolate éclat d'or, olive oil cake Entremet  | by Pastry Chef Antonio Bachour

Inside and outside of the Ivoire white chocolate mousse, raspberry jelly, white chocolate éclat d'or, olive oil cake Entremet by Pastry Chef Antonio Bachour

Russell Karath, via Flickr

Russell Karath, via Flickr

[銀座店限定]フランボワーズの酸味とホワイトチョコのミルキーなコクがバランスよく口溶けます。後から追いかけるように感じるココナッツ風味で味が単調にならず、全体をまとめてくれています。

[銀座店限定]フランボワーズの酸味とホワイトチョコのミルキーなコクがバランスよく口溶けます。後から追いかけるように感じるココナッツ風味で味が単調にならず、全体をまとめてくれています。

Plated Desserts, Food Presentation, Salt, Restaurant, Le Chef, Plating, Food Art, Patisserie, Beautiful

Sable breton

Sable breton

Australian masterclass.

The Lone Baker > carnival inspired dessert by chef Darren Purchese.kind of reminds you of Christmas.

Plated Desserts | Plated Desserts

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Verhagen

Verhagen

Raids Pâtisseries: Claire Heitzler : rencontre sucrée chez Lasserre

Claire Heitzler : rencontre sucrée chez Lasserre

Raids Pâtisseries: Claire Heitzler : rencontre sucrée chez Lasserre

White Peach Cake  BASE: Hazelnut Biscuit BODY: White Peach Mousse with Tonka Bean  TOP: Creme Calamansi GARNISH: Aero Ginger Flower Valrhona Caramelia, Beet Paper, Milk Crumbs, Dehydrated Pomegranate Yogurt COATING: Red Velvet Spray

White Peach Cake BASE: Hazelnut Biscuit BODY: White Peach Mousse with Tonka Bean TOP: Creme Calamansi GARNISH: Aero Ginger Flower Valrhona Caramelia, Beet Paper, Milk Crumbs, Dehydrated Pomegranate Yogurt COATING: Red Velvet Spray

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Food Presentation, Patisserie, Plating, Windows Service, Cake Bake Shop, Food Plating, Pastry Shop, Breads

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