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Brioche Praluline®, à faire avec amande ET noisettes !

Brioche Praluline®, mie filante au bon gout de beurre et pralines rose

Une brioche à effeuiller pour le goûter !   Une brioche moelleuse et craquante, pour faire oublier tous les tracas du moment.         ...

Variations Gourmandes: Brioche à effeuiller aux pralines pour voir la vie "en…

Christophe Michalak, saveurs d’enfance : flan parisien sans pâte

Christophe Michalak, saveurs d’enfance : flan parisien sans pâte et Challenge Comté inside!

Flan parisien au thermomix 10 s et 90 degrés avec fouet et vanille

Si il y a bien une brioche qu'on réussi à tous les coups, et sans efforts particuliers, c'est celle-ci. Si vous fréquentez les blogs de cuisine, peut-être l'avez-vous déjà aperçue ;) Il vous faut : 260 g de farine t45 50 g de sucre en poudre 1/2 cac de...

Si il y a bien une brioche qu'on réussi à tous les coups, et sans efforts particuliers, c'est celle-ci. Si vous fréquentez les blogs de cuisine, peut-être l'avez-vous déjà aperçue ;) Il vous faut : 260 g de farine t45 50 g de sucre en poudre 1/2 cac de...

Je suis une quiche en cuisine... mais je me soigne !!: La brioche de Saint Genix (recette sur poolish)

Je suis une quiche en cuisine... mais je me soigne !!: La brioche de Saint Genix (recette sur poolish)

Viennoises aux pépites de chocolat

Viennoises aux pépites de chocolat

Easy French chocolate chip viennoises accessible to all levels. With only 4 minutes to knead the dough, breakfast is ready even before you say it!

Brioche Ingrédients : •1 œuf + lait --> total = 150 ml •40 g de beurre demi sel •50 g de sucre blanc •250 g de farine •1 sachet de levure de boulangerie déshydratée •1/2 c à café de sel •sucre perlé

Brioche Ingrédients : •1 œuf + lait --> total = 150 ml •40 g de beurre demi sel •50 g de sucre blanc •250 g de farine •1 sachet de levure de boulangerie déshydratée •1/2 c à café de sel •sucre perlé

These NO KNEAD Hot Cross Buns, are super soft and fluffy, loaded with apples and perfectly spiced. With my NO FAIL recipe for these delicious Apple Cinnamon Hot Cross Buns, you'll be making the easiest hot cross buns ever, with NO KNEADING required! Don't forget to check out the VIDEO. #nokneadhotcrossbuns via @jocooks

These NO KNEAD Hot Cross Buns, are super soft and fluffy, loaded with apples and perfectly spiced. With my NO FAIL recipe for these delicious Apple Cinnamon Hot Cross Buns, you'll be making the easiest hot cross buns ever, with NO KNEADING required! Don't forget to check out the VIDEO. #nokneadhotcrossbuns via @jocooks

Hot Cross Buns Recipe- Soft, tender and lightly spiced brushed with sweet syrup and filled with juicy raisins. Absolutely delightful anytime!

Hot Cross Buns

Hot Cross Buns Recipe- Soft, tender and lightly spiced brushed with sweet syrup and filled with juicy raisins.

Easter is around the corner and this chocolate chunk hot cross bun recipe is a must-try.

Chocolate chunk hot cross buns

Easter is around the corner and this chocolate chunk hot cross bun recipe is a must-try.

Mary Berry makes Easter baking easy with these classic hot cross buns.

Bring the flavours of Easter to your kitchen with Mary's moreish hot cross buns. For this recipe you will need a piping bag fitted witha fine nozzle, but if you don't have a nozzle you could use a piping bag and snip the end off.

Traditional Hot Cross Buns with a cream cheese icing, brushed with a sweet syrup and filled with juicy raisins. Perfect for your #Easter brunch | Jo Cooks

Traditional Hot Crossed Buns recipe with cream cheese icing, brushed with a sweet syrup and filled with juicy raisins. Perfect for your Easter brunch! Add this to your Easter and bread rolls recipes!

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