Explorez Appartement Design et plus encore !

Latitude House uses the shifting alignment of the glazing panels and stone cladding panels to break up the elevation, and indicate the scale of each storey vertically, and the size of each room horizontally.    Ground floor units are afforded considerable privacy through the planting of the front boundary.

Latitude House uses the shifting alignment of the glazing panels and stone cladding panels to break up the elevation, and indicate the scale of each storey vertically, and the size of each room horizontally. Ground floor units are afforded considerable privacy through the planting of the front boundary.

CYRELA - ONESIXTY (em desenvolvimento) #jonasbirgerarquitetura

CYRELA - ONESIXTY (em desenvolvimento) #jonasbirgerarquitetura

Gallery of Fornebuporten / Dark Arkitekter + Zinc interior architects - 8

Gallery of Fornebuporten / Dark Arkitekter + Zinc interior architects - 8

Architecture Unique, Façade Du Bâtiment, Immeubles De Bureaux, Façades, Shenzhen, Corneilles, L'avenir, Bâtiments, Hotel Architecture

- dmvA Architecten - gevel terrassen inpandig wit compositie dakrand claustra baksteen

- dmvA Architecten - gevel terrassen inpandig wit compositie dakrand claustra baksteen

Japanese architects Suppose Design Office have completed a house in Hiroshima, Japan, where residents move between rooms through covered courtyards. Called House in Koamicho, the two-storey residence is situated on a long narrow plot. Two glazed spaces between rooms are planted with small trees and break up the succession of rooms, affording glimpses of the

House in Koamicho by Suppose Design Office

Les jardins japonais sont connus leur histoire et traditions riches, leur simplicité et aussi pour le mélange du moderne et de la nature qu'ils représentent

Pinterest
Rechercher