Sophie POMAREL

Sophie POMAREL

Sophie POMAREL
More ideas from Sophie
Butternut farcie lardons et chèvre

Butternut squash with lardons and chevre (goat cheese) is a dish easy to make for the fall season!

Dans cet article, nous vous proposons un programme complet de repas paléo pour deux semaines, ce qui vous aidera forcément à perdre du poids !

Dans cet article, nous vous proposons un programme complet de repas paléo pour deux semaines, ce qui vous aidera forcément à perdre du poids !

Velouté de patate douce au lait de coco et épice

We know that every time you look in the mirror you’ll look and feel like you’re starting to achieve your weight loss and health goals with Paleo and you’ll want to join our community of like-minded people who are on the path to looking and feeling great

§ Pain quinoa graines de chia § •300 g gr. de quinoa •60 g gr. de chia •250 ml(eau de trempage des graines de chia ) •60 ml huile d'olive •1/2 cc bicarbonate de soude •1/2 cc de sel •jus de ½ citron →See more at: https://www.thehealthychef.com/2012/06/gluten-free-bread/#sthash.VdzCbSfN.dpuf

gluten free Quinoa + Chia Bread - Teresa Cutter 300 g oz / 1 cups) whole uncooked quinoa seed 60 g fl oz / cup) whole chia seed 250 ml / 1 cup water (use half to soak chia seeds and the other half to combine in the food processo