Cuisine Marocaine

17 Pins13 Followers
La marinade marocaine ou chermoula est une sauce préparée au pays du Maghreb, elle peut être servie avec du poulet, du poisson, ou du bœuf pour plusieurs plats.

Chermoula is a key element of Moroccan cooking. It is incredibly useful to everything. I often make a larger batch and store in the refrigerator where it will stay for long.

Salade d'orange marocaine à la cannelle                                                                                                                                                                                 Plus

Salade D'Orange - Recette Marocaine

Moroccan oranges and cinnamon is a very popular and easy snack. It is so easy that anyone can afford it as it consists of oranges, cinnamon and apples (optional)

Tajine de confit de canard aux pommes et aux dattes pour 6 personnes - Recettes Elle à Table

Tajine de confit de canard aux pommes et aux dattes

Tajine de confit de canard aux pommes et aux dattes pour 6 personnes - Recettes Elle à Table

Recette de Tajine d'agneau aux pruneaux

Tajine d'agneau aux pruneaux

Moussaka

The best healthy things to put on toast - our quick and easy recipes

Feed a crowd with this well loved traditional Greek Moussaka. Buttery aubergine, smooth white sauce and tender lamb make it well worth the effort. This simple recipe serves leaving plenty left over for tomorrow's lunch.

Recette de cuisine Algerienne Recettes Marocaine Tunisienne Arabe

Recette de cuisine Algerienne Recettes Marocaine Tunisienne Arabe

Pinterest
Search