Ail confit au thym et au romarin

Ail confit au thym et au romarin

Carmelized Red Onion Chutney This one is a really lovely chutney. Use it on or in quiches, pizzas, plain biscuits, sandwiches or just with a cheese platter, I am sure you will love it. I do keep this in the fridge, and it never lasts long, so I am not sure as to its time of keeping, but would say at least 5-6 months.

Caramelised Red Onion Chutney

Caramelised Red Onion Chutney Recipe I am so going to make this! Good one for Christmas hampers too :)

Een curd is een verfijnde soort jam die met eieren en boter gebonden is. Citroen curd wordt in het Engels: Lemoncurd genoemd. De smaak van curd is door het gebruik van eieren en boter romiger en zeer lekker op beschuit, toast, in een taart of op een gebakje! Wij hebben 2 weckpotten van 1/2 liter geb

Citroen curd maken

Deze lavendeljam wordt gemaakt met het sap van sinaasappels en citroenen.

Lavendeljam / Lavendelconfituur

Deze lavendeljam wordt gemaakt met het sap van sinaasappels en citroenen.

Ca fait un moment que j'avais repéré cette recette chez l'adorable Marion du blog Novice en Cuisine, et je l'ai enfin réalisée dans ma folie automne, pain d'épices, et comfort food. Rapide à réaliser, sûre de mon coup avec la recette du pain d'épices...

Ca fait un moment que j'avais repéré cette recette chez l'adorable Marion du blog Novice en Cuisine, et je l'ai enfin réalisée dans ma folie automne, pain d'épices, et comfort food. Rapide à réaliser, sûre de mon coup avec la recette du pain d'épices...

Appel-pompoenjam - Welkom bij Van Gilse

Appel-pompoenjam - Welkom bij Van Gilse


More ideas
Pinterest
Search