Gâteau Lapin de Pâques au chocolat - DIY - Tutoriel photo technique étapes en pas à pas - Recettes de cuisine Ôdélices

Gâteau Lapin de Pâques au chocolat - DIY en images pas à pas

Gâteau roulé Léopard à la mousse au chocolat praliné

Gâteau roulé imprimé Léopard à la mousse au chocolat praliné

So cool! I'd use Velata chocolate since it comes in a bag with a spout already http://christinemoore.velata.us

Make Chocolate Butterflies Using Wax Paper and Books! The Books give it a realistic pose. The Template/Pattern is included in the Tutorial! I could see white chocolate ones on a white cake. Or maybe make some pretty colored ones with some candy melts!

This strawberry pretzel salad is always a hit at parties. It's a strawberry jello dessert that is dangerously good! It's sweet, salty, tart and irresistible!

This strawberry pretzel salad is always a hit at parties. It's a strawberry jello dessert that is dangerously good! Sweet, salty, tart and irresistible!

Decorate the cakes with some eye catching & extraordinary designs.The Lekue Decomat Kit features 4 laminated design stencil to draw the fancy designs on the baking sheet (Afterwards you can add them to your cake) by your desired melted chocolate. Just place the baking sheet over the stencil, choose your favorite design and fill the decomat with melted chocolate and start drawing. After drawing you can store them on freeze with baking sheet for cooling and then simply insert them to decorate…

Just place the baking sheet over the stencil, choose your favorite design and fill the decomat with melted chocolate and start drawing.

BAVAROIS LEGER AUX FRAMBOISES (Pour 6 P : GENOISE : 2 œufs • 90 g de sucre • 90 g de farine • sel) (INSERT FRAMBOISES : 250 g de framboises • 2 c à s de sucre • 2 feuilles de gélatine) (MOUSSE : 250 g de chocolat blanc • 50 cl de lait • 5 jaunes d’œufs • 100 g de sucre • 6 feuilles de gélatine • 35 cl de crème • colorant rose • arôme naturel de framboise)

Bavarois léger aux fruits rouges

BAVAROIS LEGER AUX FRAMBOISES (Pour 6 P : GENOISE : 2 œufs • 90 g de sucre • 90 g de farine • sel) (INSERT FRAMBOISES : 250 g de framboises • 2 c à s de sucre • 2 feuilles de gélatine) (MOUSSE : 250 g de chocolat blanc • 50 cl de lait • 5 jaunes d’œufs • 100 g de sucre • 6 feuilles de gélatine • 35 cl de crème • colorant rose • arôme naturel de framboise)

Réussir la génoise et le gâteau roulé

Recette de la génoise très facile pour réussir les gâteaux roulés

Prépa au Thermomix avec le fouet 10 min à vit C'est impeccable

Galletas

Secrets to Pinwheel and Checkerboard Cookies 1 cookie batter, 2 different…

Pinterest
Search