barthel sophie

barthel sophie

positivetavie.fr
Montpellier / Vivre mieux, positiver sa vie... pour y arriver, y aller pas à pas, comme on bouge une montage pierre par pierre.. en cultivant la pensée positive, en remuant n
barthel sophie
More ideas from barthel
This recipe takes the best ingredients of a reuben sandwich and rolls it up into a cheesy pastrami stromboli. It makes a great dish for company because it's easy to serve!

This recipe takes the best ingredients of a reuben sandwich and rolls it up into a cheesy pastrami stromboli. It makes a great dish for company because it's easy to serve! (Easy Meal To Make For Dinner)

From making easy ravioli and chocolate bars, to preserving herbs and wine, ice cube trays are incredibly useful.

4 ways to Hack an Ice Tray-From making easy ravioli and chocolate bars, to preserving herbs and wine, ice cube trays are incredibly useful.

POULET CURRY aux 2 POIVRONS & au LAIT DE COCO (Pour 4 P : 3 escalopes de poulet, 1 petit poivron jaune, 1 petit poivron rouge, 1 gros oignon, 20 cl de lait de coco, 2 c à s de crème, 1 c à s de curry, 1 c à c de curcuma, basilic, sel, poivre, huile d’olive)

POULET CURRY aux 2 POIVRONS & au LAIT DE COCO (Pour 4 P : 3 escalopes de poulet, 1 petit poivron jaune, 1 petit poivron rouge, 1 gros oignon, 20 cl de lait de coco, 2 c à s de crème, 1 c à s de curry, 1 c à c de curcuma, basilic, sel, poivre, huile d’olive)

POULET CURRY aux 2 POIVRONS & au LAIT DE COCO (Pour 4 P : 3 escalopes de poulet, 1 petit poivron jaune, 1 petit poivron rouge, 1 gros oignon, 20 cl de lait de coco, 2 c à s de crème, 1 c à s de curry, 1 c à c de curcuma, basilic, sel, poivre, huile d’olive)

POULET CURRY aux 2 POIVRONS & au LAIT DE COCO (Pour 4 P : 3 escalopes de poulet, 1 petit poivron jaune, 1 petit poivron rouge, 1 gros oignon, 20 cl de lait de coco, 2 c à s de crème, 1 c à s de curry, 1 c à c de curcuma, basilic, sel, poivre, huile d’olive)

Une bonne idée de plateau repas pour un événement #food #cuisine #meal #cook…

Delicious Edible Displays What’s better than a centerpiece that serves two purposes? Make an edible centerpiece of charcuterie, plates of fruit, or containers of cookies – it will feed and impress your guests!