Central Bank Zaha Hadid

As always, inspiration by Zaha Hadid has been a success, for my model I could use interior wall designs! Zaha Hadid Central Bank in Iraq

The Game of Light - photography of light & shadows | interior design. Innenarchitektur . design d'intérieur |

Peter Eisenman's Berlin/Holocaust memorial Light and Shadow. I like the way the structure of the building creates strong impressions of light and dark. Also the juxtaposition between the natural and man-made forces interests me.

Parquets originaux  Patchwork de morceaux de chêne en bois debout, Raphael Navot (Vedes Rénovation)

Parquets originaux

A pattern piece with a sort of fixed-wood texture. The lines and hatching could be texture or simply shading but either way it looks appealing to touch.

Les balcons ressortis créent une belle volumétrie torsadée.  Le fait que cette volumétrie soit torsadée donne un sentiment de mouvement.  Le beige utilisé et la forme font penser au sable fin du désert qui se déplace au gré du vent.  Le bleu du verre contraste avec le beige et augmente la beauté du bâtiment.

Aqua Tower, Illinois, Chicago / The different lengths of the floors sticking out along with the simple design makes it look like tide pools reminds me of the fun memories i had as a child at the beach.

concrete ceiling

archatlas: “ Sasha Cisar An Urban Canopy “Light structures can created sacred spaces. Based on a formal study I developed a floating structure based on irregular cones. A perforated urban canopy above.

Récemment inaugurée par la reine Élisabeth II, la nouvelle bibliothèque de l’Université d’Aberdeen réalisée par Schmidt Hammer Lassen se dévoile en images

Aberdeen Library

Schmidt Hammer Architects University of Aberdeen New Library, Aberdeen, Scotland. photo © Schmidt hammer architects k/s 2012

Le pavillon à la peau de dragon,  Emmi Keskisarja, Pekka Tynkkynen, Kristof Crolla et Sebastien Delagrange,2012.

Watch: A “Dragon Skin” Pavilion Made Of Hi-Tech Bent Wood

Dragon Skin Pavilion - Hong Kong & Shenzhen Bi-City Biennale of Urbanism\Architecture - Laboratory for Explorative Architecture and Design (LEAD)

Mission Bay Block 27 Parking Structure by WRNS Studio

Mission Bay Block 27 Parking Structure / WRNS Studio

Image 1 of 18 from gallery of Mission Bay Block 27 Parking Structure / WRNS Studio. Photograph by Tim Griffith Photography

Pinterest
Search