More ideas from Tea Time
Happy First Day of Spring! Yes, today is officially the first day of Spring! We’re more than ready for the beautiful weather and blooming flowers that Spring brings! With thoughts of Spring p…

Perfect bite sized desserts for any special occasion or Easter brunch this weekend. With a buttery, flaky flower crust and sweet, tart creamy filling, this dessert will have all of your guests wanting more.

Entre Paris-Brest et Fraisier - Couronne de pâte à choux garnie de fraises, crème mousseline et chantilly

Entre Paris-Brest et Fraisier - Couronne de pâte à choux garnie de fraises, crème mousseline et chantilly

La tarte Choux Paris Brest – Les desserts de Julien

La tarte Choux Paris Brest – Les desserts de Julien

Charlotte aux fraises, mousse légère au fromage blanc - En-K de gourmandises

Charlotte aux fraises, mousse légère au fromage blanc - En-K de gourmandises

"Religieuse fraise des bois et verveine" réalisée par le chef Yann Menguy lors d'un cours "Autour des religieuses" à la Michalak Masterclass

"Religieuse fraise des bois et verveine" réalisée par le chef Yann Menguy lors d'un cours "Autour des religieuses" à la Michalak Masterclass